PulsOnline.rs PulsOnline.rs

Filip Car UDARIO KONTRU Aleksandri i okrenuo NOVI LIST: "Svako jutro vodimo ljubav!"

Filip Car UDARIO KONTRU Aleksandri i okrenuo NOVI LIST: "Svako jutro vodimo ljubav!"

Foto: PulsOnline.rs

Jedan od poznatijih rijaliti učesnika, Filip Car, do nedavno je bio u turbulentnim odnosima sa majkom svog deteta Aleksandrom Nikolić, dok fanovi takođe ne prestaju da ga povezuju sa Majom Marinković.

Car je ovoga jutra na svom Instagram profilu podelio video kako aktivno vežba na spravi za jačanje mišića, a u opisu videa bio je veoma kreativan.

- Svako jutro mi vodimo ljubav - napisao je Filip.

Podsetimo, Filip je najpre potvrdio ulazak u novu "Elitu 8", a zatim se nije pojavio na useljenju, nakon čega je ipak odustao od ulaska u rijaliti. Mnogi spekulišu da je Filip odlučan da se poboljša u svakom smislu i stavi Aleksandri do znanja da je izgubila mnogo. Sa druge strane, Nikolićeva je nedavno otkrila da uživa u novoj ljubavi, što je mnoge prijatno iznenadilo.

- Hvala na podršci, porukama i velikoj želji da me vidite opet na malim ekranima! Ne budite francuske sobarice i ne verujte svemu što vam se prezentiraju društvene mreže. Mediji su veš-mašina za pranje mozgalova - ne dozvolite da verujete u sve što čujete ili vidite i da budete deo veša u bubnju! Deda Mrraz ne ulazi kroz dimnjak, Betmen ne leti, a ja ne ulazim u Zadrugu! Laku noć - napisao je Car.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE