Republika.rs Republika.rs

STANISLAV KROFAK STIGAO U BEOGRAD! Sledi specijalno iznenađenje - on se odmah oglasio!

STANISLAV KROFAK STIGAO U BEOGRAD! Sledi specijalno iznenađenje - on se odmah oglasio!

Foto: Republika.rs

Stanislav Krofak spreman da raskrinka učesnike Elite.

Bivši učesnik popularnog rijalitija "Elite 7", Stanislav Krofak, stigao je iz Zagreba u Beograd kako bi večeras bio gostujući u emisiji "Pitam za druga". Nakon što je postao poznat široj javnosti kao takmičar u rijalitiju, Stanislav je privukao pažnju svojim harizmatičnim nastupom i zanimljivim stavovima, te je stekao veliku popularnost među gledaocima.

STANISLAV KROFAK STIGAO U BEOGRAD! Sledi specijalno iznenađenje - on se odmah oglasio!

Foto: Republika.rs

Stanislav je danas rano jutro krenuo put Beograda, a putovanje je proteklo bez ikakvih problema. Sa osmehom na licu, bivši učesnik "Elite 7" je istakao da je uzbuđen zbog gostovanja u emisiji "Pitam za druga" i da jedva čeka da se susretne sa domaćinima emisije.

Podsećanja radi, Stanislav je nedavno izjavio da je ispratio dešavanja u "Eliti 8" i da mu je za oko zapala atraktivna Anđela Đuričić, ali da nije upućen u ono što je radila ranije, te da će odvojiti malo vremena, kako bi to saznao.

Iako se retko oglašava na temu svog privatnog života, Stanislav Krofak večeras gostuje u emisiji "Pitam za druga", gde će nikad iskrenije komentarisati dešavanja u rijalitiju, ali i otkriti istinu o raskidu sa Majom Marinković.

Maja je iznela svoje mišljenje povodom toga što je Stanislav rekao i kako je ona slagala da se dopisivao sa devojkama, već da je videla poruke sa nekim drugarima, kao i to što je naveo Anđelu Đuričić kao najlepšu devojku u Beloj kući i priznao da ako bude ulazio da će biti njegova ili ničija.

- Zaista me ne interesuje, to je za mene završena priča. Ne bih dalje davala na značaju - rekla je kratko maja za Pink.rs, te dodala da se ne bi vraćala ni na to što ju je Krofak prozvao da je lagala.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Republika.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE