PulsOnline.rs PulsOnline.rs

Stanislav Krofak PONOVO PRED KAMERAMA! Bacio oko na zadrugarku, iako još ništa nije raščistio sa Majom

Stanislav Krofak PONOVO PRED KAMERAMA! Bacio oko na zadrugarku, iako još ništa nije raščistio sa Majom

Foto: PulsOnline.rs

Stanislav Krofak Pantera privukao je veliku pažnju učešćem u prošloj sezoni rijalitija "Elita 7", kada se pojavio kao bivši dečko Mione Jovanović, a imanje napustio kao nekadašnji izabranik Maje Marinković.

Maja i Stanislav su nastavili turbulentnu vezu po izlasku iz rijalitija, a potom na isti stavili tačku, čini se za sva vremena.

Stanislav je nedavno izjavio da je ispratio dešavanja u "Eliti 8" i da mu je za oko zapala atraktivna Anđela Đuričić, ali da nije upućen u ono što je radila ranije, te da će odvojiti malo vremena, kako bi to saznao.

Iako se retko oglašava na temu svog privatnog života, Stanislav Krofak večeras gostuje u emisiji "Pitam za druga", gde će nikad iskrenije komentarisati dešavanja u rijalitiju, ali i otkriti istinu o raskidu sa Majom Marinković.

Podsećanja radi, Maja je iznela svoje mišljenje povodom toga što je Stanislav rekao i kako je ona slagala da se dopisivao sa devojkama, već da je videla poruke sa nekim drugarima, kao i to što je naveo Anđelu Đuričić kao najlepšu devojku u Beloj kući i priznao da ako bude ulazio da će biti njegova ili ničija.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE