SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Darko Tanasijević potvrdio - ovo je sledeći korak produkcije vezan za Miljaninu vanmateričnu trudnoću

Darko Tanasijević potvrdio - ovo je sledeći korak produkcije vezan za Miljaninu vanmateričnu trudnoću

Foto: SrbijaDanas.com

Otkrio i da li se čuo sa Zolom.

Miljana Kulić, aktuelna učesnica "Elite 8", suočila se s ozbiljnim zdravstvenim problemom nakon što je otkriveno da ima vanmateričnu trudnoću, koja zahteva hitnu operaciju. Nakon lekarskog pregleda u Kliničkom centru, potvrđeno je da je njeno stanje ozbiljno i da je neophodna medicinska intervencija kako bi se izbegle potencijalno opasne komplikacije. Miljana je bila vidno potresena i uplakana, a pokušavala je da prikrije svoje emocije iza sunčanih naočara.

Fanovi i publika su šokirani vestima i pružaju joj podršku na društvenim mrežama, dok se čeka dalji razvoj situacije i informacije o njenom zdravstvenom stanju. Kulićeva, poznata po turbulentnom životu u rijalitiju, sada se suočava sa jednim od najtežih trenutaka, dok svi iščekuju njen oporavak i dalji tok boravka u šouu.

Darko Tanasijević, voditelj i novinar portala Pink.rs, progovorio je o problemima Miljane Kulić, koja je danas saznala da ima vanmateričnu trudnoću. On je najavio da će prema planovima produkcije on večeras da porazgovara sa Miljanom i da vidi kako ona to razmišlja.

- Nisam se čuo sa Marijom i Zolom, iako mi je Marija pisala. Želim da večaras porazgovaram sa Miljanom o tom problemu i da vidim u kom pravcu ona razmišlja. Sa Marijom i Zolom se nisam čuo privatno, ali čuću se poslovno... Nemam tu moć da rešavam te probleme... Miljana se baš radovala ovoj trudnoći, dosta je pokolebalo ovo što je saznala da je vanmaterična trudnoća. Znamo da je ona paničarka, uticaće na nju - istakao je Tanasijević za Republiku.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE