SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Odluka doneta - Nenad Marinković Gastoz napušta "Elitu 8"

Evo o čemu se radi.

Odluka doneta - Nenad Marinković Gastoz napušta "Elitu 8"

Foto: SrbijaDanas.com

Evo o čemu se radi.

Povratak Nenada Marinkovića Gastoza u rijaliti nakon nekoliko godina je veoma obradovao njegove brojne fanove. Gastoz se odlično snašao u Beloj kući, a odmah na početku je izrazio simpatije prema Anđeli Đuričić.

Crnogorka ga je već nekoliko puta odbila, ali je potom priznala da ima određene simpatije prema njemu. Bivša devojka Zvezdana Slavnića gostovala je u radio-emisiji "Amnezija", gde je između ostalog podelila i svoje utiske o Gastozu, pa najzad priznala da ima prolaz kod nje.

Iako mnogi navijaju za to da njih dvoje uđu u vezu, prema pisanjima domaćih medija Gastoz je zapravo zauzet, i napolju ga čeka devojka... Zapravo, on bi trebalo sa njom da se viđa periodično dok je u rijalitiju, a navodno je uspeo da dogovori sa produkcijom da mu devojka na svakih deset dana dovodi ljubimca, malenog Pomeranca, da ga vidi dok je u Beloj kući.

- Devojka živi u Gastozovom stanu. Nisu raskinuli, sa ovakvim devojkama se ne raskida. To što se on sprda unutra, nema veze. On zna da su prave vrednosti napolju, zato je i tražio da viđa pomeranca (devojku). Unutra su one za pražnjenje. Doviđenja, kako ste - stoji u opisu objave koja je osvanula na društvenim mrežama.

Kako se dalje navodi, Gastozu će devojka dovoditi ljubimca u Šimanovce pod pratnjom obezbeđenja na 10 dana, a kako se pretpostavlja, s obzirom da je Gastoz u rijalitiju već drugu nedelju, oni su se već jednom videli.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE