SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Stanislav progovorio o kontaktu sa Mioninom porodicom nakon "Elite 7" - Krofaku zasmetale neke stvari

Stanislav progovorio o kontaktu sa Mioninom porodicom nakon "Elite 7" - Krofaku zasmetale neke stvari

Foto: SrbijaDanas.com

Iako je ušao samo kao bivši partner Mione Jovanović, izašao je sa armijom ljudi koji ga podržavaju i dan danas.

Stanislav Krofak je bio i ostao jedna od figura koje je publika tokom učešća vatreno podržavala u rijalitiju "Elita 7". Nakon finala, povukao se iz javnog sveta, i svu svoju pažnju usmerio je na negovanje privatnog biznisa.

Međutim, današnje gostovanje kod voditeljke Anastasije Buđić na RED televiziji dalo je odgovor na mnoga pitanja koja interesuju gledaoce.

- Da li si očekivao ovaj splet događaja, što se tiče Mione? Da li si očekivao da će opstati sa Ša i posle rampe - pitala je Anastasija.

- Živeo sam s njom, znam njen način razmišljanja. Neke stvari su mi zasmetal. Rekao sam unutra da ja nju ne poznajem više. Ne mogu više ući u taj mozak - rekao je Stanislav.

- Da li te je kontaktirala njena porodica? - pitala je voditeljka.

- Nisu - odgovorio je Stanislav.

Epizoda emisije "Pitanja gledalaca" donela je nova uzbuđenja i emotivne trenutke, a jedno od zanimljivijih pitanja bilo je upućeno Mioni Jovanović. Gledaoci su želeli da čuju njen stav o Stanislavu Krofaku, s kojim je imala buran odnos u prošlosti. Miona je, na iznenađenje mnogih, bila tugaljivo distancirana ali nije smela ni da izgovori njegovo ime. Njeno suzdržavanje je bilo očigledno, što je dodatno podstaklo spekulacije o njihovim odnosima i eventualnim nesuglasicama koje su ostale nerešene. Nenad Aleksić Ša sedeo je tu pored, a svi dobro znamo njegovu ljubomoru.

Jovanovićeva je aludirala na to da je sve sa Stanislavom i prošlom sezonom bila emotivno iscrpljujuća, ali se nije upuštala u detalja. Gledaoci su dobili samo naznake o tome šta se zaista dešavalo iza zatvorenih vrata, a njeno odbijanje da ga imenuje pokazuje da bolna prošlost između njih dvoje i dalje utiče na njen život. Miona je istakla da je Stansilav isključen iz njenog života nakon raskida i da je on "Persona non grata" (nepoželjna osoba na latinskom) u njenom životu.

- Miona da li si smrknuta jer te sve podseća na Stanislava i on te nedostaje? - glasilo je pitanje.

- Ma ne. Premorena sam od prošle sezone iskreno i sad se malo odmaram. Taj bivši to je ružna prošlost, ne ponovilo se. Persona non grata, ne znam šta bih rekla za njega - rekla je Miona.

- Sve je lepo rekla - rekao je Ša.

Latinski izraz "persona non grata", koji je upotrebila Miona, koristi se u diplomatiji i znači "nepoželjna osoba". Ovaj izraz označava osobu kojoj je, zbog njenog ponašanja ili postupaka, zabranjen ili ograničen boravak ili delovanje u nekoj zemlji ili organizaciji. Najčešće se upotrebljava u kontekstu diplomatskih odnosa kada neka država proglasi stranog diplomatu nepoželjnim zbog neprimerenog ponašanja ili kršenja diplomatskih pravila.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE