Blic.rs Blic.rs

ANĐELO I ANITA STIGLI NA PROSLAVU PINKA Pričalo se da su raskinuli, a sad se drže za ruke: Pobednica "Elite" zaludela sve u PROVOKATIVNOJ HALJINI (Video)

ANĐELO I ANITA STIGLI NA PROSLAVU PINKA Pričalo se da su raskinuli, a sad se drže za ruke: Pobednica "Elite" zaludela sve u PROVOKATIVNOJ HALJINI (Video)

Foto: Blic.rs

Večeras se održava proslava televizije "Pink", povodom 30 godina postojanja.

Naime, na gala proslavi okupili su se voditelji ružičaste televizije, ali i veliki broj poznatih ličnosti.

Među njima zajedno su se pojavili pobednica rijalitija "Zadruga Elita 7", Anita Stanojlović i njen dečko Anđelo Ranković.

Anita i Anđelo držali su se za ruke, a onda su pozirali pred kamerama i svi su primetili da je par zaljubljen više nego ikad.

Anita je blistala u provokativnoj crnoj kratkoj haljini, sa velikom dekolteom, dok se Anđelo opredelio za sportsku elegenciju.

Podgrejali sumnju da su raskinuli

Podsetimo, Anđelo Ranković i Anita Stanojlović nastavili su svoju ljubavnu vezu i po izlasku iz "Elite". Njih dvoje su se nedavno otpratili sa društvenih mreža i tako podgrejali sumnju da su raskinuli.

Tim povodom tada se oglasila Anita Stanojlović koja je priznala da je sve bila šala.

- S obzirom da nam danima hejteri prognoziraju raskid nakon završetka naše sezone, a početak nove, odlučili smo da se danas poigramo malo sa njima i da im bar na par sati priuštimo malo zadovoljstva u njihovim bednim životima - izjavila je Anita za Pink.rs.

Anđelo otkrio da li planira da zaprosi Anitu

- Hvala puno. Ona jeste divna devojka, samo je potrebno bilo da neko uvidi sve njene kvalitete. Vreme će pokazati, sve ide svojim tokom. Treba da pustimo da stvari idu svojim tokom. Polako, najbitnije da sada uživamo - kazao je Anđelo.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE