Informer.rs Informer.rs

Stanija pravi dve svadbe! Dobrojevićeva spremna da se skrasi kraj Asmina Durdžića

Stanija pravi dve svadbe! Dobrojevićeva spremna da se skrasi kraj Asmina Durdžića

Foto: Informer.rs

Kako je Informer saznao, Stanija i Asmin planiraju da naprave svadbu i u Srbiji, ali i u Americi.

Stanija pravi dve svadbe, u Americi i Srbiji, saznaje Informer! Starleta i bivša rijaliti učesnica spremna je da konačno stane na ludi kamen i izgovori sudbonosno "da" Asminu Durdžiću. Spektakularno slavlje tim povodom, kako tvrdi izvor blizak mladencima, biće organizovano i u Srbiji i na Floridi.

- Stanija i Asmin su već odredili datum venčanja. Asmin je toliko zaljubljen u Staniju da ne pita koliko će dve svadbe da ga koštaju. Jedna će biti u Srbiji, a onda će slavlje organizovati i za svoje prijatelje iz Amerike, na Floridi - započinje izvor za Informer.

Bivši muž Aneli Ahmić, Staniji je prepustio organizaciju oba venčanja, dok će on biti zadužen za finansijski deo.

- Stanija planira da na bajkovitoj svadbi bude preko 200 zvanica, a među njima će biti i javnih ličnosti iz sveta šou-biznisa. Bogata trpeza, svadbena torta na deset spratova i vatromet samo su deo onoga što planiraju da prirede svojim gostima. Na venčanju će im pevati poznati bend, a već su odabrali i jedan od najprestižnijih beogradskih restorana - otkriva naš izvor i ističe da mladenci sa nestrpljenjem čekaju dan kada će se zakleti na večnu ljubav:

- Stanija je jako uzbuđena, želi da tog dana sve bude savršeno, detaljno se priprema i pazi na svaki detalj. Na venčanje će pozvati i novinarske ekipe, pa će i šira javnost imati prilike da vidi sve detalje svadbe.

Nakon glamurozne proslave u Srbiji poznati par ceremoniju venčanja obaviće i na egzotičnoj destinaciji na Floridi.

- U Americi će napraviti nešto intimnije slavlje, samo za najbliži krug prijatelja i članove porodice. Planiraju da organizuju svadbu na Stanijinoj omiljenoj plaži. Iako će ih ovo zadovoljstvo papreno koštati, Asminu to ne predstavlja problem. Durdžiću je najbitnije da usreći svoju dragu i da sve bude onako kako je zamislila. Jedva čeka da se oženi njome, pristao je na sve njene uslove - rekao je izvor za kraj.

Da su informacije do kojih smo došli tačne, potvrdio je nedavno i sam Durdžić u intervjuu za domaće medije.

- O svemu što je vezano za našu svadbu odlučuje Stanija. Mogu samo da kažem da će svadbe biti i na Floridi i u Srbiji. Staniji ispunjavam svaku želju, a tako će biti i za venčanje - zaključio je bivši muž Anele Ahmić, a budući suprug Stanije Dobrojević.

Čim se pročulo da Stanija i Asmin planiraju da svoju ljubav krunišu brakom, počela su i nagađanja o starletinoj potencijalnoj trudnoći, ali je Durdžić demantovao ove navode.

- Nije istina da je Stanija trudna. Želimo najpre da se venčamo, da rešimo sva važna pitanja, a onda planiramo da imamo veliku i srećnu porodicu, sa mnogo dece - naglasio je.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Informer.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE