SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Jeleni popustile kočnice - pao sočan poljubac, Marinkovićeva žena izgubila razum ZBOG NJEGA, Ivan više ne postoji(VIDEO)

Jeleni popustile kočnice - pao sočan poljubac, Marinkovićeva žena izgubila razum ZBOG NJEGA, Ivan više ne postoji(VIDEO)

Foto: SrbijaDanas.com

Okrenula je potpuno novi list.

Nakon turbulentnog perioda sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem, Jelena Ilić ponovo je u centru pažnje.

Iako je donedavno bila povezivana sa Markom Zecom, izgleda da je ovaj flert brzo postao prošlost, jer je Jelena sada usmerila pažnju ka novom "osvajanju" - Milošu Raduloviću Soniju.

Njih dvoje su viđeni u zajedničkom društvu u rehabilitacionom centru, gde su vodili opuštene razgovore i razmenjivali osmehe, što je odmah pokrenulo glasine o mogućoj romansi. Jelena, poznata po svojoj otvorenosti, nije krila simpatije prema zgodnom Soniju, a kako izvori navode, već danima se ne razdvaja od njega.

Tokom jednog susreta, Jelena je otišla korak dalje i poljubila Miloša u obraz, što je podstaklo nagađanja o tome da se među njima nešto više sprema. Da li će njihov odnos prerasti u nešto ozbiljnije, ili je ovo samo još jedan kratkotrajni flert, ostaje nam da vidimo u narednim danima.

Za sada, ovaj novopečeni par uživa u zajedničkom vremenu, a kako će se stvari dalje razvijati, sigurno ćemo saznati uskoro. Romansa u rehabu? Možda. Kako god da se odvija njihov odnos, mi ćemo biti očevici.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE