SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Gastoz izazvao kolaps tvrdnjom - Miljani bitniji Zola nego trudnoća, OVO poručio Mariji Kulić (VIDEO)

Gastoz izazvao kolaps tvrdnjom - Miljani bitniji Zola nego trudnoća, OVO poručio Mariji Kulić (VIDEO)

Foto: SrbijaDanas.com

I danas je glavna tema trudnoća poznate rijaliti Nišlijke.

Strasti povodom blagoslovenog stanja Miljane Kulić i dalje se ne stišavaju. Nakon jučerašnjeg redovnog lekarskog pregleda Miljana tvrdi da joj je dijagnostikovana vanmaterična trudnoća, te se nakon par sati provedenih u rijalitiju uputila ka Kliničko bolničkom centru Srbije kako bi bila podvrgnuta operaciji. Međutim, do operacije nije došlo, a ona je otkrila Darku Tanasijeviću detalje odlaska kod lekara.

Još uvek nije jasno kakvo je stvarno stanje njenog zdravlja, jer operacija koja je bila planirana nije obavljena. Ova situacija ostavlja prostor za dalja pitanja i spekulacije, dok publika iščekuje nove informacije o njenom zdravlju. U svetlu novih događaja, takmičari su takođe imali šta da kažu povodom haosa koji se dešavao juče popodne.

Dok je Miljanu većina cimera tešila, Nenad Marinković Gastoz je pored empatije Kulićevoj pružio i par opaski, koje je ona vrlo teško podnela.

- Ona nije normalna, njoj je bitnije da joj Zola pošalje poklon, nego ta trudnoća. Kako je rečeno, čovek se nije ni javio, ne zanima ga ništa, jer je i on gm*z jedan običan. Do ovde mi je došla više ova priča. Ja kad sam potpisivao ugovor, rekli su mi da budem ono što jesam, i evo me. I sada kažem, pre ću sto posto da verujem Mariji Kulić. Miljani je najbitnije šta Zola misli. U jednom momentu plakanje i suze, u drugom momentu samo je bitno da on pošalje poklon za rođendan, a svi znamo da neće - rekao je Gastoz, dok je Miljana sve vreme negodovala.

Miljana u svom jučerašnjem izlaganju nije krila da ju je najviše pogodilo što se Zola nije ni javio, ni pojavio na vratima Bele kuće u trenucima kada je njoj to potrebno, a sada se oglasio i Lazar, koji je zbog njenog takvog izlaganja odlučio da promeni svoje planove.

-Javio se. Pružio podršku, stao iza svega kao i uvek. Čuli se ponovo privatno uz molbu i pružio sam maksimalnu podršku i privatno. Javio se posle na Red i opet stap iza svega. Izvinjavam se što nisam bio u mogućnosti da poletim u Šimanovce, ali nakon onih reči od sinoć, apsolutno me ništa više ne zanima, osim trudnoće iza koje ću uvek stati, ali to je sve od mene. Odnos sa njom me ne zanima, pozdrav od Zolandera - poručio je Zola iz Švajcarske.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE