SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Nakon potvrde o vanrednom ulasku u "Elitu 8" - Lazar Čolić Zola potvrdio spekulacije, rijaliti će biti bogatiji za još jednog učesnika

Nakon potvrde o vanrednom ulasku u "Elitu 8" - Lazar Čolić Zola potvrdio spekulacije, rijaliti će biti bogatiji za još jednog učesnika

Foto: SrbijaDanas.com

Sada je već definitivna odluka u pitanju.

Drama oko Miljanine trudnoće predstavlja centralni događaj u "Eliti 8" poslednjih dana. Nakon jučerašnjeg lekarskog pregleda, Kulićeva je potvrdila da nažalost postoji problem sa plodom.

- O čemu razmišljaš? -pitao je Darko.

- Pitala sam da li je zvao Zola i dobila sam informaciju da niko nije zvao i da ga nije briga a sigurno je video vest. Ako je Bog digao ruke od te trudnoće to je sigurno sa razlogom, ako treba da zadržim tako će i biti. Ja sam glupača što dozvoljavam da mi čovek opet radi iste stvari, to je samo što ja njega. Ja sam smršala i čak mi se tri muškarca sviđaju u ovoj vili, ja mogu svakog da zavedem ovde. Evo reći ću ti sviđaju mi se Stefan Karić, mali Peja i Nikola Crnogorac -dodala je Miljana.

Podsetimo, posle ovoga Zola se ošto oglasio povodom Miljaninih reči:

-Javio se. Pružio podršku, stao iza svega kao i uvek. Čuli se ponovo privatno uz molbu i pružio sam maksimalnu podršku i privatno. Javio se posle na Red i opet stao iza svega. Izvinjavam se što nisam bio u mogućnosti da poletim u Šimanovce, ali nakon onih reči od sinoć, apsolutno me ništa više ne zanima, osim trudnoće iza koje ću uvek stati, ali to je sve od mene. Odnos sa njom me ne zanima, pozdrav od Zolandera - poručio je Zola iz Švajcarske.

Sada, rešio je da publici zagolica maštu još više, potvrdivši da je njegov ulazak u rijaliti vrlo izvestan.

- Vidim da me mnogi pitete da li ulazim u rijaliti večeras, ili uopšte u ovu sezonu? Večeras ne ulazim sigurno, a za naredni period sve je moguće - napisao je Čolić kratko i jasno.

Ružičasta televizija je za večeras najavila ulazak još jednog takmičara ili takmičarke, te je sigurno da će rijaliti biti bogatiji za još jednog člana, koji barem u ovom krugu nije Lazar.

Kada, i da li će se ovaj ulazak zaista desiti, ostaje nam da ispratimo u budućnosti.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE