Blic.rs Blic.rs

"REKLI SU MI DA U RIJALITIJU OBRATIM PAŽNJU NA NJU" Novi učesnik Elite 8 pikirao OVU TAKMIČARKU, a priznaje: "Firmu sam preuzeo od oca"

"REKLI SU MI DA U RIJALITIJU OBRATIM PAŽNJU NA NJU" Novi učesnik Elite 8 pikirao OVU TAKMIČARKU, a priznaje: "Firmu sam preuzeo od oca"

Foto: Blic.rs

Voditeljka Ana Radulović najavila je sinoć novog učesnika "Elite 8", koji se potom pojavio u studiju i izneo niz detalja iz života.

- Ja volim da budem tajanstven malo. 2010. sam učestvovao u jednom rijalitiju u inostranstvu, tu sam bio 2. mesto. Posle sam vodio jednu emisiju, u rijalitiju sam upoznao bivšu suprugu. Bivša supruga je iz Hrvatske rodom. Dugo smo bili zajedno, 10, 12 godina uspešnog braka. Sad smo prijatelji - rekao je Luka Vujović.

- Ja sam preuzeo firmu od svog oca, jer moj brat nije hteo da je uzme, i evo ja sam se pre par dana vratio iz Ciriha. Ja dosad nisam pratio rijaliti, ne odvajam vreme da gledam televiziju - istakao je on.

- Da li si možda bacio oko na nekog ako si video? - pitala je Ana.

- Nisam se informisao, jer sam bio preko i nisam pratio, ali su mi moji govorili da obratim pažnju na Anđelu! Smatram za sebe da sam jako duhovit, nebitno da li u partnerstvu, vezi... Ali svakako sam uvek lojalan - rekao je potom Luka.

Dvoje takmičara već diskvalifikovano

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavam da je Dragomir Mijatov diskvalifikovan i tužen, snosiće kaznu od 50.000 evra - glasilo je pismo koje je pre nekoliko dana stiglo u Belu kuću.

I Sara Stijović je napustila "Elitu 8" nakon što se dogodio žestok okršaj sa Urošem Rajačićem, te više nije na poznatom imanju u Šimanovcima.

Ona se uživo uključila na Instagramu, te pokazala da je na drugoj lokaciji.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE