Republika.rs Republika.rs

VODITELJKI ELITE HALJINA SAMO ŠTO NE PUKNE: Izbacila dekolte do PUPKA, vreli prizor opasan po ZDRAVLJE! (FOTO)

VODITELJKI ELITE HALJINA SAMO ŠTO NE PUKNE: Izbacila dekolte do PUPKA, vreli prizor opasan po ZDRAVLJE! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Svi gledaju i trljaju oči!

Voditeljka Ana Radulović privukla je pažnju svojih pratilaca na društvenim mrežama nedavno objavljenim fotografijama na kojima nosi usku, belu haljinu. Ovo izdanje poznatog lica rijalitija "Elita" je istaklo njenu vitku figuru i dekolte, te su njene grudi došle u prvi plan.

Visoke potpetice i nakit koji je nosila doprineli su njenoj eleganciji, dok je njen osmeh dodatno ukrasio njene fotografije. Broj lajkova i komentari ispod objave jasno pokazuju da se ovo izdanje lepe voditeljke i te kako svidelo ljudima.

Ana Radulović je inače poznata kao osoba koja veoma vodi računa o svom izgledu, ali i kao neko ko je veoma posvećen poslu i porodici. Njen trud oko održavanja izgleda i fitnes rutina očigledno daju rezultate, a ova fotografija je samo jedan od mnogobrojnih dokaza njene posvećenosti.

Fotografije voditeljke Ane Radulović u beloj haljini izazvale su veliku pažnju na društvenim mrežama, a brojni komentari ispod objave jasno pokazuju oduševljenje njenim izgledom i stilom. Ovo je samo još jedan primer kako Ana uspeva da svojim izdanjima privuče veliku pažnju javnosti i svojih fanova.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Republika.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE