Republika.rs Republika.rs

OVAKAV BLAM SE NE PAMTI U ISTORIJI RIJALITIJA: Aneli Ahmić na stubu SRAMA, snimak iz Elite 8 srušio internet! (VIDEO)

OVAKAV BLAM SE NE PAMTI U ISTORIJI RIJALITIJA: Aneli Ahmić na stubu SRAMA, snimak iz Elite 8 srušio internet! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Aneli Ahmić se izblamirala za sve pare.

Takmičarka rijalitija "Elita 8", Aneli Ahmić, nedavno je postala predmet rasprave na društvenim mrežama nakon što je javno iznela svoje neznanje o životinjskom svetu. Naime, tokom jednog razgovora sa dečkom, Matejom Matijevićem, Aneli nije uspela da tačno odgovori na pitanje o ždrebetu, što je izazvalo brojne komentare i iznenađenje kod publike.

Kada ju je dečko Mateja pitao šta je ždrebe, Aneli je odgovorila da je to mladunče od jagnjeta, što je izazvalo šok i smeh kod gledalaca. Mnogi su se zapitali kako jedna odrasla osoba može da pomeša ove pojmove i da ne zna osnovne stvari o konjima i ovcama.

Snimak ovog neobičnog razgovora brzo se proširio društvenim mrežama, a komentari nisu izostali. Dok su neki izražavali zabrinutost zbog nivoa obrazovanja i opšte kulture takmičarke, drugi su se zabavljali njenom zbunjenošću i smatrali situaciju smešnom.

Iako je možda neugodno za Aneli, njena reakcija na pitanje o ždrebetu je postala viralna internet senzacija. Mnogi su se pitali kako je moguće da neko ne zna osnovne činjenice o životinjama, ali u isto vreme su se zabavljali ovom situacijom.

Aneli Ahmić se još uvek nije oglasila povodom ovog događaja, ali mnogi se pitaju kako će ona reagovati na ovu internet senzaciju i da li će se u budućnosti više potruditi da proširi svoje znanje o životinjskom svetu.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Republika.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE