SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

"Ne može da me ponižava jedna Aneli koju sam upoznao pre pet dana" Brutalne reči o raskidu - Mateja se pokajao zbog veze, pa sve sasuo Ahmićevoj u lice

"Ne može da me ponižava jedna Aneli koju sam upoznao pre pet dana" Brutalne reči o raskidu - Mateja se pokajao zbog veze, pa sve sasuo Ahmićevoj u lice

Foto: SrbijaDanas.com

Oboje su izneli svoju stranu priče o ovom krahu ljubavi.

Aneli Ahmić i Mateja Matijević su se poljubili na žurki koju je organizovao Veliki šef, a onda su tvrdili da ne žele da idu prebrzo i da neće ozvaničiti vezu već će se družiti i videti u kom smeru će otići njihova veza. Međutim, par dana kasnije su ipak pred svima ozvaničili njihov odnos.

Njihova veza nije dugo potrajala, pa su raskinuli samo posle par dana. Noćas su tokom emisije "Pretres nedelje" otkrili šta misle o njihovom odnosu, kao i zašto su odlučili da stave tačku na njihovu romansu.

- Matea i Aneli su raskinuli. Aneli, kako je došlo do toga? - upitao je voditelj.

- Matea i ja smo započeli druženje, a onda je sve spontano krenulo da se dešava. Ja sam rekla da on ima višak energije tokom Mićine igre istine. Ja nisam navikla na takve stvari, iskreno. Mlađi je, po prvi put imam iskustva sa mlađim momkom. Njega je to povredilo što sa rekla, a mi smo počeli da se prepiremo, nakon čega sam ja zaspala. Jutros gotovo da nismo imali komunikaciju. Međutim, tokom celog dana nismo imali normalnu komunikaciju - kazala je Aneli.

- Aneli, nećeš biti žrtva nikakva. Tebi je Anđela trn u oku, o tome se radi - istakao je Munjez.

Potom je i Mateja izneo svoje mišljenje o ovoj temi.

- Aneli je izostavila neke krucijalne stvari. U pabu kad smo se posvađali, rekao sam joj da je Uroš moj drug iz spoljnog sveta i da ne može da se svađa s njim. Ona je rekla hoću, ja sam rekao nećeš ili ćemo raskinuti. Prećutao sam joj neke stvari, ispostavilo se da je trebalo da slušam intuiciju. Ovo je opet bilo brzo i kuso - rekao je Mateja.

- Danas vidim opet da se meša u stvari u koje ne treba. Svađala se sa Munjom i Terzom, govori im jedva čekam da uđe neko ko će vas postaviti na mesto - nastavio je on.

- Nisam mislila na Janjuša. Slađa i ja smo rekle da jedva čekamo da uđe neko ko će ih postaviti na mesto - ubacila se Aneli.

- U odnosu si sa momkom, a govoriš to i misliš na Janjuša - rekao je Munjez.

- Ona spominje neke ljude, a ja budala skačem i branim je. Smirio sam Terzu, a ona meni kao odj*bi. Tako je nastao problem. Mama i tata ne mogu da me ponižavaju, a ne jedna Aneli koju sam upoznao pre pet dana - rekao je Matijević.

- Aneli se danas raspitivala i za Luku, ja sam joj rekao koji će ti on k*rac? Ne treba joj to. Problem je što je Aneli ljubomorna na Anđelu, mateja nije znao to da ispegla. Luka je samo tu da zamaskira - rekao je Mića.

- Neću da mi se nešto nameće. Devojke koje su me ispoštovale, ja sam stao iza njih i branio ih. Ovo je treća ili četvrta situacija, neke sam prećutao. Sklapao sam kockice i shvatio šta ja ima da branim - kazao je Mateja.

- Mateja se spasio od ove osobe, a uvek ću stati na Munjinu stranu - rekao je Terza.

- Mateja je mislio da može da isprati Aneli, ona je jaka žena i treba joj ozbiljan muškarac. Ja navijam za njihovo pomirenje, verovali ili ne. Tvoja greška je što si podlegao pritisku i prebrzo ušao u vezu, jer si mislio da možeš da ispratiš Aneli. Ti ne znaš šta želiš - rekao je Ivan.

- Rekao sam sam da me Aneli privlači i da ulazim u odnos sa osobom koju ne poznajem. Danima uviđam nešto što mi se ne dopada i odlučio sam da stavim tačku na to. Uvideo sam model ponašanja koji mi se neće dopasti - odbranio se Mateja.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE