SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Doneta neopoziva odluka o "Farmi 8"- Željko Mitrović dao poslednju reč

Doneta neopoziva odluka o "Farmi 8"- Željko Mitrović dao poslednju reč

Foto: SrbijaDanas.com

Novi detalji o rijalitiju koji se vraća na velika vrata.

"Elita 8" startovala je 7. septembra, a u Belu kuću se u prve dve noći uselilo čak 59 takmičara. Dugo najavljivani rijaliti koji je prestao sa emitovanjem pre mnogo godina, "Farma", takođe se vraća na male ekrane, a ovaj projekat oduševio je brojne fanove ovakvog tipa rijaliti programa.

"Farma 8" najavljena je za subotu 28. septembra, a kako je već najavljeno, rijaliti će biti povezan sa "Elitom 8". Govoreći o "Farmi", Mitrović je otkrio da će učesnici živeti bez struje, ustajati u 6 ujutru i ići na spavanje u 22 sata.

Navodno ovo predstavlja povratak osnovnim principima rijalitija, gde učesnici žive u uslovima sličnim onima iz prošlih vremena. Kako je objasnio, učesnici koji ispadnu iz "Elite" imaće priliku da se kroz takmičenje u "Farmi" vrate u igru.

Za sada jedini zvanični učesnik "Farme 8" jeste Kristijan Golubović, koji zapravo i neće biti regularni takmičar, već će imati poseban zadatak, kako je istakao gostujući u "Novom jutru" kod Jovane Jeremić.

Bivši rijaliti učesnik je postigao dogovor sa Željkom Mitrovićem i imaće poseban zadatak na imanju. Svi oni koji se ne pokažu dobro u "Eliti", završiće kod Kristijana gde će morati da rade na održavanju imanja.

- Znaš šta će biti kada ja uđem u Farmu 8 u septembru... - započeo je Golubović.

- Željko mi ništa nije pričao, namerno neće da mi pričaju ništa, znaju da ću reći - prokomentarisala je Jovana.

- Sada se Elita i Farma, interakciju će imati, ako ste loši u Eliti, dolazite kod Kristijana na Farmu, nema nadogradnji kose, trepavice, nego ašov i lopata, pa tamo riljaj da imamo šta da jedemo, ako nemamo šta da jedemo, onda krče creva. E pa devojčice, navikla si na šampanjce po separeima i da se vukljaš po Eliti i pričaš španske serije, e ovde je zemljoradnja - ispričao je Kristijan.

- Da li ja mogu da završim jutarnji program i dođem kod vas da vidim šta radite? - upitala je Jovana.

- Naravno - odgovorio je Kristijan.

- Imaćeš najteži zadatak - istakla je voditeljka.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE