SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Prošlo je tri godine od njihovog razvoda, a Ša ne krije da i dalje pati: Setio se Ivane, pa zakukao pred cimerima na sav glas

Prošlo je tri godine od njihovog razvoda, a Ša ne krije da i dalje pati: Setio se Ivane, pa zakukao pred cimerima na sav glas

Foto: SrbijaDanas.com

Zadrugar ne može da preboli jednu stvar.

Jedan od trenutnih takmičara "Elite 8" je i Nenad Aleksić Ša koji će ostati upamćen po ranijim učešćima u rijaliti programima, a ponajviše zbog javne prevare tadašnje supruge Ivane Aleksić sa zadrugarkom Tarom Simov.

Iako je prošlo tri godine od njihovog razvoda, Nenad i dalje ne može da zaboravi novac koji je dao Ivani. Sada se i u "Eliti" setio tog novca, pa je počeo da se žali cimerima.

- Ne mogu da prežalim te pare jer sam ih krvavo zaradio. Putovanje, cimanje, odricanje i neko ti samo uzme - govorio je Ša.

Podsetimo, bivša suprug Nenada Aleksića je nedavno otvorila dušu za domaće medije i priznala da je konačno krenula dalje, posvećena je sebi i uživa u svakom trenutku.

- Prošle su tri godine od kako sam razvedena od njega, to je neki moj prošli život i volela bih da pričam o neki lepšim stvarima, kaže Ivana koja očigledno ne želi da se seća braka koji se završio neslavno i uz javni skandal prevare - rekla je Ivana, a zatim dodala:

- Ojačala sam posle svega. Možda je trebalo da slušam komentare sa strane i obraćam pažnju na savete ljudi koji su više prošli od nas - bila je jasna bivša reperova supruga.

Ivana se pojavila na promociji pevačice Višnje Petrović, koja je bila prijateljica i sa Nenadom, pa smo je pitali da li su prijatelji morali da odluče sa kim će nastaviti da se druže nakon rastanka.

- Nikada joj nisam rekla da ona nema kontakt sa njim, nijednom svom prijatelju nisam branila ili tražila da odluči na kojoj će strani biti. Vremenom se sve iskristalizovalo, kaže Ivana, koja je otkrila da li je zaljubljena:

- Srećna sam i zadovoljna sam, nemam nikoga jako drugo i nisam zaljubljena. Nema ni mnogo kandidata - završila je Ivana.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE