PulsOnline.rs PulsOnline.rs

"Pustite me diplome Stanije Dobrojević! Nek promeni hirurga!" Jelena Golubović oplela po Staniji Dobrojević

"Pustite me diplome Stanije Dobrojević! Nek promeni hirurga!" Jelena Golubović oplela po Staniji Dobrojević

Foto: PulsOnline.rs

Rijaliti veteranka Jelena Golubović prilikom davanja poslednjeg intervjua nije štedela nekadašnje rijaliti cimere.

- Anđela Veštica nije ispoštovala dogovor i dug prema meni, dogovorile smo se da mi isplati 2.000 evra, ja je nisam tužila. Miljana Kulić mi je gora od Ivana Marinkovića...Ja ne volim ljude koji su agresivni i koji ne mogu rečima da se izbore, to mi je dno. Jelena Ilić je bila agresivna prema Ivanu, a ne prema meni, tako da je Ivan bolji rijaliti igrač - istakla je Jelena.

- Pa... Između Zorice Marković i Lepog Miće ja ću da glasam za Lepog Miću, jer sam sa Zoricom bila jako bliska i bila mi je rijaliti mama, pa smo se zakačile. Sa Mićom sam bila od samog starta na Farmi u svađi. Ne bih ovde na ovoj slici prepoznala koja je Stanija, a koja je Tamara Đurić... - dodala je Golubovićeva.

- Sve su izoperisane na sličan način, da, promenite hirurga! Stanija mi je gora, sa Tamarom sam i uspostavila kontakt...Stanija je gazila preko leševa da dođe do prvog mesta. Bolje da se slika za Onlifens, pa da zaradi. Šta ona drugo da ponudi? Šta starleta da ponudi? Pustite me toga da je ona završila fakultet, ne bih na tu temu - bila je jasna nekadašnja zadrugarka.

- Koliko kod nas ima doktora nauka? Staniji džabe diploma, što ne ponudi narodu nešto drugo osim golog dup... i s... Glas Maje Nikolić je čudotvoran. Nisam sarkastično, bez obzira, mogu da se svađam ili ne, ali ne mogu da osporim talenat. Ona peva svih četiri oktava, tako da ću da izaberem Vesnu Vukelić Vendi - poručila je Jelena.

- Pošto se obe deklarišu kao pevačice, mislim da je Maja pevač, a Vendi nije. Krivično delo je lažno se predstavljati, a po meni, Vendi čini krivično delo - zaključila je Golubovićeva.

Starleta Stanija Dobrojević i njen izabranik Asmin Durdžić planiraju da naprave venčanje, a kako je sada otkriveno svadbeno veselje biće i u Americi i u Srbiji.

- Stanija i Asmin su već odredili datum venčanja. Asmin je toliko zaljubljen u Staniju da ne pita koliko će dve svadbe da ga koštaju. Jedna će biti u Srbiji, a onda će slavlje organizovati i za svoje prijatelje iz Amerike, na Floridi - započinje izvor bllizak paru.

Bivši muž Aneli Ahmić, Staniji je prepustio organizaciju oba venčanja, dok će on biti zadužen za finansijski deo.

- Stanija planira da na bajkovitoj svadbi bude preko 200 zvanica, a među njima će biti i javnih ličnosti iz sveta šou-biznisa. Bogata trpeza, svadbena torta na deset spratova i vatromet samo su deo onoga što planiraju da prirede svojim gostima. Na venčanju će im pevati poznati bend, a već su odabrali i jedan od najprestižnijih beogradskih restorana - rekao je izvor.

Nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruge" i skandal majstor, Jelena Golubović kupila je pre izvesnog vremena kuću na Avali za koju je dala 300.000 evra, pa zatim pokazala kako je sve opremila, ali i kako izgleda okolina.

Kako je tada naglasila ona je bila u pregovorima sa investitorima da restaurira i jedan hotel koji je izgoreo, kao i da se renovira jedno jezero.

- Ja sam u ozbiljnim pregovorima sa ozbiljnim inevestitorima, htela sam da jezero renoviramo, da napravimo pristup, prilaz, oni će da naprave cifru, a moja je ideja. Hotel mora da se sruši do temelja, potpuno je izgoreo, ali ozbiljan novac će morati da se uloži - rekla je Jelena Golubović nedavno, pa odlučila da pokaže vikendicu usred šume, u koju je uložila čitavo bogatstvo.

- Sve pare koje sam zaradila krvavo u rijalitiju sam uložila. Kad se saberu honorari i nagrade, to je negde preko 300.000 evra. Plac ima 53 ari placa, tu je i kuća, kao i deo šume - pričala je Jelena za "PulsOnline.rs", a zatim pokazala i unutrašnjost vikendice i pogled.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Cile

Pre 1 sat

koji je fakultet zavrsila kad u zad.nije znala tablicu mnozenja pogledajte klip kad je bila u duelu s jos dva takmicara za pobedu se takmicili ona nezna tablicu mnozenja

NE PROPUSTITE