SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Terzina porodica u kontaktu sa trudnom Milicom - otkrili koji je njihov sledeći korak nakon njegove preljube

Terzina porodica u kontaktu sa trudnom Milicom - otkrili koji je njihov sledeći korak nakon njegove preljube

Foto: SrbijaDanas.com

Sve veća zavrzlama oko trougla koji puni novinske stupce poslednjih mesec dana.

Kontroverza oko odnosa Sofije Janićijević i Borislava Terića Terze ne jenjava. Iako ga kod kuće čeka trudna verenica, bivša učesnica "Elite 7" Milica Veličković, njega to nije sprečilo da se ekspresno baci na osvajanje druge atraktivne plavuše u Beloj kući.

Samo dva dana je prošlo od početka ove sezone, a Terza je već ispaljivao strelice pune flerta ka Janićijevićevoj, u nadi da kamere i ljudsko oko neće videti njegove namere.

Miloš Terzić, Borin rođeni brat, otkrio je tokom uključenja u emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji kako je Milica nakon svega što se dešava u Beloj kući.

Njegov brat otkrio je kakav je Terza u spoljnom svetu, i da li je skandal majstor kao što se priča.

- Ma nije, ja sam o njemu pričao i prošle sezone, jeste on veseljak i druželjubiv ali je to sve pozitivno.

Na pitanje da li je u kontaktu sa Veličkovićevom, rekao je.

- Da, čujem se ja sa njom od početka, ja sam joj pomagao oko raznih stvari i na vezi smo svaki dan. Iskreno da ti kažem nisam hteo ništa da pričam o tome niti da se oglašavam jer sam se prošle godine oglašavao i možda nisam trebao tako da ću sada ostati suzdržan, nije mu to trebalo ali šta da radimo. Ona meni bukvalno pošalje snimak šta je uradio i u nekim momentima je u fazonu da još ne želi da ga pusti a u nekom kao da će krvi da mu se napije. Svakako čeka njegovo dete i mi ćemo ga prihvatiti naravno šta god on bude radio, ja ću ostati sa njom u kontaktu a kako će njih dvoje da funkcionišu to ćemo tek videti.

Takođe, otkrio je da je u spoljnom svetu načuo svakakve priče o Sofiji Janićijević:

- Mislim da se nije zaljubio ali da mu prija njena pažnja, meni je taj profil devojke užasan da se kači na verenog dečka, to joj nije strano jer sam čuo i spolja da je bila takva, ne deluje mi da se zaljubio ali ne znam šta bih rekao dalje. Ona se zakačila na Terzu da bi imala glavnu temu i to je jedino što mi je jasno.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

mmm

Pre 13 sati

TERZA NAJVECI SMECAROS IKAD USAO U ELITU !!!!!! NAJVECA MUSKA KURVETINA !!!!! FUUUJJJ !!!!!

Nada

01.10.2024 u 17:15h

Taj Milos je isto tranja kao brat mu smecar. Ne kaze Milos i otac mu da imaju sirovinu i Alkoholicara u kuci. Rice tamo kao magarac po imaginarijumu. Izgleda kao Bik u teranju zn u vrjeme parenja. Zivotinja obicna.

Sad

01.10.2024 u 16:06h

ovo je toliko tužno da tužnije nemože biti

NE PROPUSTITE