SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Trudnoj Milici prekipelo, raskrinkala preljubnika Terzu do srži, jednom objavom ga baš ponizila (FOTO)

Trudnoj Milici prekipelo, raskrinkala preljubnika Terzu do srži, jednom objavom ga baš ponizila (FOTO)

Foto: SrbijaDanas.com

Definitivno ne želi više da ćuti.

Milica Veličković ne krije da joj je teško palo ponašanje u rijalitiju njenog, sada već bivšeg partnera Borislava Terzića Terze, koji je u prvim danima početka "Elite 8" počeo da flertuje sa Sofijom Janićijević, iako se pred odlazak u rijaliti sa Milicom rastao u ljubavi.

Nakon što je javno prevario trudnu verenicu, Terza je pod pritiskom ostalih ukućana i kroz pitanja gledalaca rijalitija, pre dve večeri skupio petlju i sve priznao, a potom i ostavio Milicu.

Veličkovićeva se sve vreme ovim povodom javno oglašavala, a najaktivnija je na Instagramu i Tiktoku, gde je između ostalog saopštila da ćerku neće nazvati Janja, kako je Terza želeo, već Barbara, budući da je beba, kako kaže "njena", a ne "njihovo dete".

Milica je čini se odlučna u nameri da Terzi ne oprosti prevaru, ali još uvek ne može da shvati šta se desilo u svega nekoliko dana, jer kako tvrdi, u rijaliti je ušao kada su njih dvoje bili u najvećoj ljubavi. Ona je na svom Instagramu objavila poruke koje joj je Terza poslao neposredno pre nego što je ušao u "Elitu 8", a u kojima joj izjavljuje ljubav.

-Živote moj. Znaš kako mi je nešto teško, kako se odaljavaš od mene, meni knedla u grlu, u baš mi nešto loše. Volim vas, čuvaj mi dete - poručuje Terza u porukama, na šta mu je Milica odgovorila fotografijom stomačića.

Sada kada je prepisku objavila, Milica je dodala i jedan ironičan komentar upućen ocu svog deteta.

-Beli veš na 90? Al' teško - poručila je ona.

Nakon što je objavila prepisku u kojoj joj Terza poručuje da je voli, a izazvana njegovom izjavom od pre neki dan kada je rekao da je nikada nije voleo niti da mu se dopala fizički, Milica je snimila i kratko obraćanje putem storija u kojem saopštava da neće biti u dobrim odnosima sa njim ni kada se dete rodi.

-Ustajem jutros, šalju mi klipove od donatora semene tečnosti, kako je izjavio da ćemo da budemo drugari i da moramo da budemo oboje dobri roditelji tom detetu, i da ćemo ceo život morati da se čujemo i da budemo u dobrim odnosima zbog tog deteta. Da li on stvarno misli da se ja družim sa bilo kim i da sam ja sa bilo kim u dobrim odnosima? Šta vi mislite o tome? - pitala se Milica na storiju.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Milica

Pre 8 sati

Milica sama samo gazi napred , netreba ti olos beskucnik eno mu propala preduzetnica splavarusa , koja glumi da ima nesto svoje , Roditelji rastavljeni ziveli dve god skupa majka vestica frizerka ista kao i njena rugoba mezimica .Milica kraljica prirodna lepotica ne bi se postidela da budes voditelj na TV sve one lazne voditeljice bi lutko oduvala ❤️❤️🫅🫅👍💯👍💪💪

NE PROPUSTITE