Blic.rs Blic.rs

"Majka je htela sa mnom da skoči sa četvrtog sprata, baba me je PSIHIČKI URNISALA": Potresna ispovest učesnice "Farme", prolila gorke suze

"Majka je htela sa mnom da skoči sa četvrtog sprata, baba me je PSIHIČKI URNISALA": Potresna ispovest učesnice "Farme", prolila gorke suze

Foto: Blic.rs

Učesnica rijaliti programa "Farma 8", Marija Al Ravaždi ispričala je cimerki Jeleni Golubović svoju tešku životnu priču.

Naime, Marija je sve vreme plakala dok je govorila o majki i baki koja joj je, kako kaže, uništila život.

- Moja majka nije imala gde sa mnom i došla je kod moje babe i rekla da me čuva, a ona nije htela ni da čuje. Majka je onda rekla da će da skoči sa četvrtog sprata sa mnom, jer nije imala gde - počela je priču Marija.

- Mnogima je uništila život zbog zemlje. Moja majka je njoj od drugog razreda donosila pare da me čuva. Meni ta ista baba nije davala da dišem, da pričam. Meni je zabranjeno da ustanem, moram da učim četiri sata. Ja sam pročitala pola biblioteke. Mene škola nije zanimala, ona je mene psihički urnisala godinama. Dolazimo do osmog razreda, sje*ala me i za srednju školu, upisala me u školu u koju nisam htela da idem - kroz suze je pričala Marija.

- Gde je bila majka? - upitala je Jelena.

- Majka je radila, nije bila tu. Nije bila u mom životu, viđala sam je jednom u šest meseci - odgovorila je Marija, pa dodala:

- Ja mami kažem: "Slušaj me, ako ja budem išla u tu srednju školu i živela sa babom i dalje, ja ću skočiti sa četvrtog sprata ako nastavim da živim sa njom" - rekla je Marija kroz suze.

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE