SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Dok Kristijan Golubović zavodi red na "Farmi" njegova supruga Kristina rekla "zbogom", napustila porodični dom, sa sobom povela i sina

Dok Kristijan Golubović zavodi red na "Farmi" njegova supruga Kristina rekla "zbogom", napustila porodični dom, sa sobom povela i sina

Foto: SrbijaDanas.com

Spalevićeva spakovala sebe i dete i otišla.

Kristijan Golubović, učesnik "Farme 8" trenutno se suočava sa prvim farmerskim problemima, nestašicom hrane, brašna, dok je njegova nevenčana supruga Kristina Spalević rešila je da ovaj jesenji dan provede daleko od porodičnog doma.

Kristina se oglasila putem svog Instagram profila gde je objavila video iz automobila. Ona se, kako i sama ističe, zaputila na jedno posebno mesto, kod drage prijateljice gde će uživati u čarima prirode.

- Ćao svima, samo da vam poželim lepu nedelju. Dan je onakav, ali ja volim jesen. Danas ću malo da vas vodim sa sobom, tu je i moj drugar - započela je Kristina, a zatim dodala:

- On i ja idemo u pohod van grada, idemo u prirodu. Idemo kod jedne divne prijateljice, da jedemo, pijemo, trčkaramo - istakla je Kristina.

Podsetimo, Kristina je nedavno imala lakšu saobraćajnu nezgodu kada je na automobilu koji je vozila pričinjena velika šteta. Na svu sreću Kristijanova lepša polovina je dobro prošla, a kako se sada vidi po njoj, nema nikakvih posledica.

- Imala sam udes pre dva dana. Dobro sam. Niko nije bio sa mnom. Čovek se odjednom stvorio pored mene, nije mi jasno kako se sve dogodilo. Nije bilo policije, jer je šteta samo moja. Evo sad se maltretiram i kupujem delove za auto, šteta je 2000 evra. Hvala Bogu deca nisu bila sa mnom. Obično dobro vozim, nemam objašnjenje, važno da niko nije stradao. Bila sam malo pod stresom, ali sad sam super - izjavila je Kristina za "Alo".

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE