SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Provalio joj u kuću, UHAPSILI GA: Poverila se Terzi i otkrila šok detalje veze sa problematičnim dečkom - Bila sam istraumirana

Provalio joj u kuću, UHAPSILI GA: Poverila se Terzi i otkrila šok detalje veze sa problematičnim dečkom - Bila sam istraumirana

Foto: SrbijaDanas.com

Njene reči odjeknule imanjem, ovo o njoj do sada niko nije znao.

Učesnice "Elite", Ena Čolić ispričala je Borislavu Terziću Terzi detalje svoje toksične veze sa jednim muškarcem.

Ona je ovom prilikom ispričala još jednu situaciju, da je bila uhođena od strane nepoznatog fana.

- Ja radila u Hrvatskoj promociju šotova za vikend i zvoni meni telefon kad ono majka me zove u 4 ujutru, ja reko da se nije nešto desilo sa detetom, kad kaže ona bili smo u selu i vratili se kući kad ono provalnik obio vrata i upravo ga policija uhapsila. Sva svetla popaljena u kući i brava razvaljena od kamena i kako ulaze na stolu stoji muški novčanik, ona se okreće i kaže ja videla paketić i kako je otvorila novčanik vidi sliku od tog manijaka. U tom momentu silazim i kažem mužu to je onaj ludak i odma su zvali policiju i uzeli sekiru i kad su ga videli u kući pitali ga šta radiš kaže on ja sam samo došao da vidim Enu, moj otac ga udara tupim delom sekire i on pada i mi krećemo da ga bijemo. U tom momentu ulazi policija i sklanjaju ga od nas a lik govori u tom momentu da ima papir i vadi ga, govori da je neuračunljiv. Njega hapse tu i sutra me njegova mama zove i plače mu na telefon, govori da je prso u Americi zbog njihovog razvoda i ja reko neću ništa da mu naplatim i hvala Bogu nije mi se više javio - rekla je Ena, pa nastavila:

- Takođe jedan lik mi se javio i počeo da mi priča sve o mom životu i sa kim sam bila, to su bili romani. Kad ono sutradan nastavak, meni govori devojka na noktima da ga prijavim na policiju i prođe par dana on mi ne piše, ja rekla šta se dešava gde je nestao, da nije blizu mene. I piše on meni jedno veče da me je video na splavu i da sam bila jako tužna, a ja tačno znam gde sam bila to veče. A ja se to veče posvađala sa dečkom i bila jako nervozna - rekla je i dodala:

- Ja sam mu napisala da su za mene svi veštačka inteligencija i zabava na instagramu i da se ne obazirem toliko na nečiju pažnju. On meni u trenutku kao ku*vo i počeo tu da me vređa i da mi preti. Ti ne shvataš koliko bolesnika ima. Pisao on meni i na tiktoku i baš mi je delovao jezivo iskreno i ja naravno iskulirala zauvek, nisam odobrila poruku. Odem ja u bioskop jedan dan sa sinom i on iza mene, sedi lik i gleda me bez prestanka. Pričala ja Kariću on mi kaže što sam se okretala u bioskopu a ja perifernim vidom ga videla, znači to je teror živi bio - dodala je Ena.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE