SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Cela "Elita" na nogama, svi bruje o potencijalnoj odluci trudne Milice Veličković - Terza ima ZAKONSKO PRAVO da...

Cela "Elita" na nogama, svi bruje o potencijalnoj odluci trudne Milice Veličković - Terza ima ZAKONSKO PRAVO da...

Foto: SrbijaDanas.com

O njihovom odnosu i detetu ne prestaje da se priča.

Sinoć u toku emisije "Pitanja novinara", voditelj Darko Tanasijević podigao je Milenu Kačavendu.

Ona je ovom prilikom dala svoj sud o odnosu Sofije Janićijević i Bore Terzića Terze.

- Ja ne mogu da opravdam da se Terza zaljubio, svi kažu mogao je da sačeka porođaj. Evidentno je da svako ko se zaljubi, odlepi potpuno. Terza i Milica prošle sezone nisu bili u nekom odnosu jer su raskinuli, kad su saznali da je trudna sve se promenilo. Njihov odnos osim turbulencija, krunisao se trudnoćom koja je za oboje bila nešto što oni nisu očekivali i nisu se čuvali. Milica je bila isključiva da će roditi dete. Ona je svesno ulazila u odnos sa Terzom, a on je pokazao još prošle sezone da je švaler. Tu čist odnos nije bio. Sve što su radili je bilo potpuno fejk, ja sam znala da Terzin otac neće podržati Milicu - rekla je Kačavenda.

- Darko mi u julu idemo kući, jedino će on da naje*e. Ukoliko je Milica donela odluku da on bude NN lice kao otac, ali on ima isto zakonska prava da viđa svoje dete. Prevara nikad nije bila razlog da sud zabrani ocu da viđa dete. Sve je bilo fejk - rekla je Kačavenda.

- Komentari su kako će on biti dobar otac, ako on sad ne razmišlja o majci svog deteta? - upitao je Darko.

- To jeste, ali ja sam odmah rekla kako stoje stvari. Ja odgovorno tvrdim da oni ne bi ostali zajedno da nije bila trudnoća u pitanju. Milica je bila svesna i stajala je iza toga da će je Terza prevariti. Sve je bilo bez ikakve logike i smisla - rekla je Kačavenda.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

???

Pre 2 sata

to je Kacavedna glupo mišljenje jeste ima Terza pravo koliko i Milica da vidja dete to je zakonski. ne može Milica da zabrani njeno da ne vidja dete jok Milice pogrešio zaljubio se sta ces a dete mora da vidja

Nada

Pre 9 sati

Glupa kumo nije to po tvojoj kozi,nadam se da ce neko doci da kaze neke lepe stvari za tebe.

NE PROPUSTITE