Espreso.rs Espreso.rs

"Ubiće nam dete, a posle..." Milici gadno pozlilo, saznala strašan detalj o vezi Terze i njegove ljubavnice!

Milica Veličković uplašena za bebu...

"Ubiće nam dete, a posle..." Milici gadno pozlilo, saznala strašan detalj o vezi Terze i njegove ljubavnice!

Foto: Espreso.rs

Bivšoj rijaliti učesnici, Milica Veličković koja je u drugom stanju, iznenada je pozlilo, pa je završila u bolnici zbog snimaka prevare njenog verenika Borislava Terzića Terze.

Iako je govorio da ulazi u rijaliti "Elita" kako bi obezbedio porodicu, Terza se odmah zbližio sa Sofijom Janićijević, a pao je poljubac. Njegovoj trudnoj verenici Milici Veličković veoma je teško da sve to gleda, pa joj je zbog stresa jako pozlilo.

"Ubiće nam dete, a posle..." Milici gadno pozlilo, saznala strašan detalj o vezi Terze i njegove ljubavnice!

Foto: Espreso.rs

- Milica je jako loše. Ona ga je podržala da se vrati u Elitu, jer im treba novac sad kad postaju roditelji, sve to oko bebe mnogo košta, a dete joj je napravom mestu. Nije mi sanjala da je u stanju da odmah krene da glumi nekog zavodnika, a do juče su pravili planove za budućnost i pričali o bebi koja je na putu. U početku se tešila da je dobio neki zadatak, ali kada je shvatila da ima emociju prema Sofiji i kada je poljubio pozlilo joj je. Završila je u bolnici. Devojka danima ništa ne jede, daj bože da sa bebom sve bude kako treba, jer proživljava ogroman stres. Ona stalno ponavlja: "Ubiće nam dete, a posle će mu biti kasno da se kaje". Ma stvarno je užasno šta joj je uradio, težak je to udarac za nju. I Terzina majka je šokirana, toliko je razočarana u sina da pretio da će ga se odreći. Sramota je njegovih postupaka, ostavio je ženu i dete na cedilu i javno se bruke - priča za Svet izvor blizak Milici, koja ne može da dođe sebi od čoka:

- On je totalni blam i za mene i za moju porodicu, a i za njegovu. Meni je njegova majka plakala. Zvanično čestitam i zahvaljujem se monstrumu što je potvrdio da je monstrum i što da ne zanima dete koje je u stomaku, ni kako će i šta će biti sa njim. Stvarno sam zahvalna što je za tri dana pokazao svoje lice, bez frama empatije, a bile su tolike suze i ljubav prema meni. Stvarno svaka čast, on je fenomen zajedno sa verenicom koja ne podržava veze sa oženjenima - poručila je MIlica.

Izvor: Espreso.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE