SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

"On jako pati za njom, Ani je trebala sloboda" Njeno prvo oglašavanje o razvodu Mirčeta Radulovića i voditeljke "Elite"

Ovo su neki novi detalji.

"On jako pati za njom, Ani je trebala sloboda" Njeno prvo oglašavanje o razvodu Mirčeta Radulovića i voditeljke "Elite"

Foto: SrbijaDanas.com

Ovo su neki novi detalji.

Voditeljka "Elite" Ana Radulović i njen suprug, pevač Miroslav Mirče Radulović, nedavno su zajedničkim saopštenjem za javnost otkrili da se razvode nakon 11 godina braka. Ova vest iznenadila je mnoge, budući da su Mirče i Ana imali skladan brak, a kako su istakli, razišli su se bez zle krvi, a ovim povodom više nisu želeli da se oglašavaju.

Mirče je odmah uklonio zajedničke fotografije sa Instagram profila, dok ih Ana i nije imala mnogo, a kako ovim povodom se oglasila Ivka Numerolog, koja je tumačila razvod poznatog para, otkrivši da pevač pati za suprugom, što nije čudno budući da su zajedno proveli više od decenije.

- Što se tiče pomirenja, nema, on jako pati za njom. To je revolt što je obrisao slike... Po njegovom numerološkom broju se vidi da njegova jedna 4 vlada u emotivnom smislu, baš pati. Ani treba sloboda, šta se dešavalo u četiri zida, to ne možemo da vidimo, ali njoj treba sloboda i bez da se uvredi, ali malo su je pojeli mediji, ona je samosvesna, ima jednu 1 i svesna je i zna da je to tako, ali je ona tako krenula i to je to - priča Ivka i nastavlja:

- Njoj stoji još uspeha i napraviće uspeh. Ona je prezgodnam, kao Barbi, lepa, zgodna, edukovana, dobra je riba. U principu, rekla sam, april ili maj sledeće godine ide iznad u poslu. Znam da i tebe zanima i sve, nove ljubavi i trudnoća. Vidi, njoj stoji jedno dete, nisam radila uporedno sa tadašnjim partnerom, u principu drugo dete joj stoji 2026. godine i definitivno stoji nova ljubav - zaključila je ona.

Republika O.B.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE