Pink.rs Pink.rs

Saznajemo! Miljana Kulić abortirala Zolino dete!

Saznajemo! Miljana Kulić abortirala Zolino dete!

Foto: Pink.rs

Učesnica "Elite" Miljana Kulić danas se podvrgla još jednoj kiretaži, kojom je prekinula trudnoću.

Ona je, podsetimo, nedavno saznala da je ponovo u blagoslovenom stanju, te da čeka dete sa Lazarom Čolićem Zolom. Iako je isprva ovu trudnoću želela da zadrži, Kulićeva se premišljala zbog protivljenja svoje majke Marije, različitih mišljenja doktora, ali i samog Zole, budući da od njega nije dobila reakciju kakvu je priželjkivala.

Saznajemo! Miljana Kulić abortirala Zolino dete!

Foto: Pink.rs

Miljana je rano jutros izašla iz "Elite" i uputila se u jednu ginekološko-akušersku kliniku, gde je potom donela definitivnu odluku da ode na kiretažu. Abortus je izvršen danas, a ovo je Miljanin četvrti prekid trudnoće.

Podsetimo, Miljana je sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca" plakala i govorila da ne zna šta da radi.

Saznajemo! Miljana Kulić abortirala Zolino dete!

Foto: Pink.rs

- Ja sam otišla u Narodni front, oni su mi rekli da idem na kiretažu, ja sam rekla ne. Mama se rasplakala i rekla mi je da ne zna šta da mi kaže i da se posavetujem sa Lepim Mićom. Ja sam posle išla u savetovalište za trudnice, doktorka koja radi 55 godina rekla mi je da nije visokorizična trudnoća. Svi mi kažu da mogu da rodim, ali niko neće da mi odobri. Ja sutra zvanično idem na kiretažu, ali nisam spremna da odem, nešto me ne vuče da odem, imam loš osećaj. Nemam apsolutno ničiju podršku, nisam nesposobna žena, ja sam normalna. Meni nije dobro stvarno, ne osećam se dobro. Meni je Zola rekao da idem na kiretažu i da ga ništa ne zanimam, a za javnost je pričao da rodim - rekla je Miljana noćas u "Eliti".

Izvor: Pink.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE