SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Zbog ove devojke Mateja je šutnuo Aneli - Ahmićeva u delirijumu nakon saznanja, evo kad se Matijevićeva simpatija useljava u Šimanovce

Zbog ove devojke Mateja je šutnuo Aneli - Ahmićeva u delirijumu nakon saznanja, evo kad se Matijevićeva simpatija useljava u Šimanovce

Foto: SrbijaDanas.com

Skandal, bes i galama. Tako se može opisati prošlo veče u Šimanovcima.

Haos i skandali tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca". Milan Milošević jednim pitanjem uzburkao je emocije Mateje Matijevića, koji je konačno pokazao ženu za kojom mu srce žudi, i to svima.

Uprkos tvrdnjama da je to ne dotiče, Aneli je imala štošta da kaže o plavuši koja je čoveku za kojim ona juri ukrala srce.

- Mateja, da li je tebi Ena mama pa da ti bira devojku? Hoćeš li nju pitati koja joj se sviđa, pa da budeš sa njom? Vidi se da ti se Aneli sviđa, ali te je gospođica poremetila od spolja - glasilo je pitanje.

- Mi smo ovde pričali o svemu kako je teklo. Meni Ena nije majka, niti mi bira ona devojku, niti mi bilo ko ovde bira devojku. Ena mi je prenela vezano za devojku od spolja, gde sam ja skočio i shvatio: "Je l' moguće?". Ja nisam bio siguran u taj odnos, sve smo pričali, niti želim da budem u tom odnosu, niti želim da budem s bilo kim ovde, eto, zaista - rekao je Mateja.

- Ima uticaj. Poremetilo ti je. Sam si rekao da si odnos sa Aneli rekao znajući da Ena ulazi i da nije osnovni razlog što ti je rekla: "Od**bi" - rekla je Kačavenda.

- Zadatak je ponovo počeo da vas spaja, tvoje druženje sa Enom te je odvojilo od nje. U nedelju kada je ona otišla u izolaciju, vi ste se opet spojili, a sada ne pričaš sa Enom - rekao je Bebica.

- Kad ti kažeš: "Ja pocrvenim", ne, to je samo kada je ova tema u pitanju, tvoj odnos sa Aneli je promenljiv. Neka si ih opleo ovde u radiju jer je to Aneli sakrila od nas, kao ne intresuješ je, a ovamo se žvalavite kod rolo vrata - rekla je Milena.

- Milane, on je derle, nije dorastao svojim godinama. On je neiživljen dečko, za mene je on jedna budaletina - rekla je Aneli.

Niko nije očekivao, ali Mateja je prilikom ulaska poneo ni više ni manje - sliku njegove simpatije!

Ahmićeva je obrnula ploču nakon što je vidno iznerviran Matijević otišao do sobe kako bi doneo fotografiju misteriozne plavuše koja mu je okupirala srce.

Mateja je pokazao sliku Milanu Miloševiću, a on je okrenuo ka gledaocima. Na slici je selfi prelepe plavuše po imenu Lana Vuković. Lana je bila pobednica izbora za mis Hrvatske ove godine, a ceo crni sto složio je da je mnogo atraktivnija od Ahmićeve, što je nju potpuno devastiralo.

- On samo želi da me omalovaži, to je njegov jedini cilj. Ne mogu da verujem - vikala je ona.

Videćemo je uskoro ovde, osećam - rekao je Munjez.

I zaista, uopšte ne bi trebalo da čudi ova njegova opaska. Naime, zvaničan Instagram profil ružičaste televizije zaista i prati Vukovićevu na ovoj društvenoj platformi, te ne bi čudilo da Milica i Željko Mitrović odluče da obogate imanje Matejinom simpatijom. Nema sumnje da bi dinamika rijalitija dobila i te kako na brzini ukoliko se ova lepotica useli u Belu kuću. Ipak, sve ostaje na pretpostavkama, a publika se nada intrigama i haosu ubuduće.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE