PulsOnline.rs PulsOnline.rs

Terza odvukao Sofiju dalje od svih i dao joj ULTIMATUM - Nije stigla da odreaguje od ŠOKA!

Terza odvukao Sofiju dalje od svih i dao joj ULTIMATUM - Nije stigla da odreaguje od ŠOKA!

Foto: PulsOnline.rs

U toku nastavka emisije "Pitanja gledalaca", fanovi popularnog rijalitija "Elita 8" sinoć su svedočili neobičnom sukobu između učesnika.

Aleksandra Nikolić je iznela svoje mišljenje o ljubavi Sofije Janićijević prema Borislavu Terziću Terzi, nazivajući je "glupavom" i tvrdeći da ne razmišlja o posledicama. Međutim, Sofija je odmah uzvratila, ističući da nije ni glupa, ni zla, već da su se jednostavno neke stvari desile.

Ovaj sukob izazvao je žustru raspravu među ostalim učesnicima, a Terza se ubacio u konflikt, te tom prilikom svojoj novoj izabranici postavio ultimatum za crnim stolom.

- Što ne veruješ u Sofijinu ljubav prema Terzi? - glasilo je pitanje za Nikolićevu.

- Ja menjam mišljenje o njoj, mislila sam da je zla, ali sada mislim da je glupava, da ne razmišlja o posledicama - rekla je Aleksandra.

- Nisam glupa, nisam zla, samo neke stvari su se desile - rekla je Sofija.

- Ona sedi sa njom pa kaže da je glupa, neće sedeti sa njom - rekao je Terza.

- Ne može meni niko da zabrani to, ona ima pravo na mišljenje - rekla je Sofija.

- Ovde se svi foliraju i to je to - vikao je Munjez.

Podsećanja radi, Sofija Janićijević, aktuelna učesnica rijalitija "Elita 8", izazvala je veliku pažnju javnosti romansom sa Borislavom Terzićem Terzom, koji čeka dete s trudnom verenicom, bivšom takmičarkom Milicom Veličković. Ova atraktivna plavuša sa Novog Beograda postala je tema brojnih komentara, nakon što se otkrilo da Terza nije odoleo njenom šarmu.

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE