SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

"Okrenula se kola, jedva preživeli" Marija i Siniša Kulić imali saobraćajnu nezgodu - Miljana kroz suze opisala šta se desilo

"Okrenula se kola, jedva preživeli" Marija i Siniša Kulić imali saobraćajnu nezgodu - Miljana kroz suze opisala šta se desilo

Foto: SrbijaDanas.com

Zadrugarka grca u suzanama.

Miljana Kulić nedavno je otkrila da ponovo očekuje dete sa Lazarom Čolićem Zolom. Iako je isprva bila odlučna da trudnoću zadrži, suočila se s dilemom zbog neslaganja svoje majke Marije, različitih saveta lekara, kao i Zoline reakcije koja nije ispunila njena očekivanja.

Juče je napustila rijaliti "Elita" i posetila ginekološku kliniku, gde je donela konačnu odluku o prekidu trudnoće. Kiretaža je obavljena juče, što je četvrti put da se Miljana odlučila na ovaj korak, saznaje Pink.rs.

Miljana se ubrzo vratila u Belu kuću, a onda je u suzama podelila sa cimerima ovo četvrto bolno iskustvo. Nije mogla da ne spomene Zolu koji ju je i ovoga puta povredio svojom, kako kaže, nemarnošću.

Sa Aleksandrom Nikolić i Sandrom Obrenović razgovarala je u pušaoni, a u jednom momentu Aleksandra joj je skrenula pažnju da mora da bude jaka zbog Željka.

- Imaš dete, hvala Bogu živo, zdravo i pravo, Ovako bi ga možda izgubila za tri dana. Neki ljudi ne zaslužuju da imaju decu - rekla je Aleksandra.

Miljana Kulić je grcala u suzama i cimerkama opisala kako su Marija i Siniša Kulić imali saobraćajnu nezgodu kada su se vračali iz Beograda za Niš posle Miljaninog odlaska u Narodni front.

- Pas izleti i oni pregaze psa da bi preživeli. Kola se okrenu naopačke, katastrofa, jedva su preživeli. Niko mi to nije rekao - kroz suze govori Miljana.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Gagi

Pre 9 sati

Fuj lazi bolesne Miljane.

NE PROPUSTITE