SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Prekinula kontakt s razlogom: Anđela Đuričić prvi put otkrila sve o odluci da se potpuno distancira od Gastoza - Meni TO NIJE NORMALNO

Prekinula kontakt s razlogom: Anđela Đuričić prvi put otkrila sve o odluci da se potpuno distancira od Gastoza - Meni TO NIJE NORMALNO

Foto: SrbijaDanas.com

Nikad iskrenije progovorila o svojim osećanjima i problemima.

U emisiji "Pitanja novinara", voditeljka Ana Radulović je u studiju ugostila sedmu silu.

Novinar Darko Tanasijević je već na početku podigao učesnicu "Elite" Anđelu Đuričić, koja je ovom prilokom progovorila o distanciranju od Nenada Marinkovića Gastoza i naglom prekidu njihovog druženja.

- Ti si meni u razgovoru priznala da ti prija razgovor sa njim i njegovo društvo, ali i da ti se ne dopada jer si se prepustila više nego što si planirala. Nameće se pitanje da li si čekala njegov kiks da bi sebe stopirala u nekim osećanjima koje imaš? - upitao je Darko.

- Nije istina, zaista sam s njim prekinula kontakt s razlogom. Ne smatram da ja imam pravo da mu zameram kad nekog brani, i pored toga što se to meni ne dopada. Ukoliko on sam nema osećaj za mene, ja to da mu namećem ne želim. Dok mene vređa njegov prijatelj najstrašnije, on se smeje i ne govori ništa - rekla je, pa dodala:

- Meni to nije normalno. Ukoliko brani nekog drugog, treba onda i mene da odbrani. Ne dopada mi se kad dobacuje Urošu, a drugim ljudima ništa ne kaže, kad izaze neko svoje mišljenje. Radi se o osećaju, koji treba da se ima prema nekom - kazala je Anđela.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE