SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Evo kako bi Terza sada reagovao kada bi ugledao trudnu Milicu - na ove reči zanemela cela "Elita"

Evo kako bi Terza sada reagovao kada bi ugledao trudnu Milicu - na ove reči zanemela cela "Elita"

Foto: SrbijaDanas.com

Svi gledali kako će Sofija reagovati na ovo.

Sedma sila je tokom emisije "Pitanja novinara" podigla i Boru Terzića Terzu.

On je ovom prilikom progovorio o trudnoj Milici Veličković, ali i vezi sa Sofijom Janićijević.

- Terza, zbog čega si plakao tokom žurke? - upitao je Darko.

- Iskreno, jer sam uradio sve ovo javno i povredio Milicu. Sofiji sam obrazložio zbog čega sam ronio suze - kazao je Terza.

- Kako reaguješ na to što Sofija ne želi da te gleda dok plačeš, te ti i zamera jer si plakao?! - upitao je Darko.

- Mislim da je njoj samo do toga da ne pokazujem ljudima svoje slabosti. Ja sam joj objasnio da sam čovek od krvi i mesa, emotivan sam momak. Lakše mi je bilo tako, morao sam da se isplačem. Svestan sam onoga šta sam uradio. Nisam zapravo 100%, ali s neke strane jesam - istakao je Terza.

- Rekao si da su ti velika briga Sofijini roditelji i to što ona sad prolazi zbog svega što vam se dešava. Zar ne treba, kako misle mnogi da ti najveća briga bude trudna Milica? - upitao je Darko.

- Niko nije rekao da meni Milica nije briga, samo verujem ni da Sofijinim roditeljima nije lako. Brinem se o njoj, pružio sam joj pažnju maksimalnu. Ukoliko se oni budu protivili, ja ću s njom popričati. Ne želim da ona pati nikako - istakao je Terza.

- Mnogi se pitaju da li te više zanima kako njeni roditelji reaguju, ili kako se Milica oseća i kako teku njeni dani? - upitao je Darko.

- Šta je u mojoj glavi, to niko ne zna. Često razmišljam kako bih reagovao da dođe, pipnuo bih je za stomak. Setio sam se pre neki dan kad smo išli po prvi put zajedno kod ginekologa.

- Ti si rekao da ti je Sofija na prvom mestu - kazao je Darko.

- Kad je u pitanju ljubavni život. Ona je mislila da plačem zbog Milice onda, zato sam joj stavio do znanja da je meni ona na prvom mestu - kazao je Terza.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE