SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Prekinuta emisija zbog haosa Anđele i Gastoza - on krenuo na nju, voditeljka stala između njih

Puče ceo odnos...

Prekinuta emisija zbog haosa Anđele i Gastoza - on krenuo na nju, voditeljka stala između njih

Foto: SrbijaDanas.com

Puče ceo odnos...

Sinoć je u toku emisije "Gledanje snimaka" nastala prava drama između Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića Gastoza. Njihov odnos je prepun turbulentnih dešavanja, zbog čega i jesu u fokusu gledalaca rijalitija već nedeljama.

Tokom jučerašnjeg dana Anđela je odlučila da prekine svaku komunikaciju sa Gastozom, a direktno je pokazala ljubomoru zbog njegovog ponašanja prema Eni Čolić, što je ona shvatila ponižavajuće. Kako je reper neprestano brani dok je drugi ukućani napadaju iz različitih razloga, Anđela je počela da sumnja da među njima postoje neke emocije.

- Ja njemu sve kažem sa strane, i onda on dođe za sto i napravi se lud kao da to prvi put čuje, od danas ti više nemaš nikakav kontakt sa mnom - govorila je Crnogorka.

- Ti si kriva što je ovo ostalo, ne Ena, ne ja, nego ti, samo da znaš, to kažem zbog tebe jer te poštujem, a ti nisi normalna, ko mene poštuje, ko me gura u izolaciju, ko me testira ko pacova nekog, pa kakvo mišljenje ti imaš o meni, sve sam ti, bre, čoveče dao i opet me kanališ i opet nešto Ena. Preteruješ devojko, preteruješ, saberi se ako umeš - besno je ispričao Gastoz.

- Od danas radi ono što ti srce želi, nemoj da se suzdržavaš - odgovorila je Đuričićeva.

- Ja sam radio ono šta mi srce kaže, ali vidim da ti nije bilo dovoljno, ja ne znam šta više da radim, hoćeš da ti dam džojstik malo da me voziš po vili, čega se plašiš više, ne postoji Ena u mojoj glavi, tu živiš ti - rekao je Nenad.

- Kako to žena koja postoji samo u tvojoj glavi nije uspela u tebi da probudi zaštitnički stav, a neka koja ne postoji jeste? E, vidiš, sve zaboravljamo - dodala je Anđela.

- Kad mi budeš devojka, tad ću da te branim, doviđenja - završio je Marinković.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE