SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Evo sa kojom rijaliti učesnicom je Đanijev sin bio u emotivnoj vezi - Pronađene fotografije

Evo sa kojom rijaliti učesnicom je Đanijev sin bio u emotivnoj vezi - Pronađene fotografije

Foto: SrbijaDanas.com

Đani prokomentarisao snajku.

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana imaju troje dece, a ona ima i sina iz prvog braka.

Sinovi su prilično aktivni na svojim društvenim mrežama, a interersantan je jedan detalj iz Markovog života.

Učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu, Ena Čolić, napravila je opštu pometnju od prvog dana otkako je kročila u "Elitu".

Ona je svojom pojavom poljuljala brojne veze, zbog čega je postala jedna od gorućih tema.

Njen ljubavni život je uvek zanimljiva tema publici, ali i takmičarima u Beloj kući, te se dosta spekuliše o njenim bivšim partnerima.

Portal Pink.rs došao je u posed vruće fotke Ene Čolić sa sinom poznatog pevača Đanija. Ova fotografija napravljena je pre nekoliko godina, što se vidi po njenoj boji kose.

Inače, Ena se tokom boravka u "Eliti" ludo zaljubila sina pevačice Zlate Petrović, Jovana Pejića Peju. Međutim nisu započeli vezu zbog raznih neslaganja.

Podsetimo, Đanijevog sina Marka je supruga otpratila sa društvenih mreža, te su počele da kruže priče o razvodu, a njegov otac je otkrio šta je ustvari prava istina.

- Ne, on se ne razvodi! Nigde nije med i mleko, naravno! Ja sam sa Slađom 29 godina u braku, nekad mi se ne dopada kako postavi tanjir i viljuške na stolu, pa se posvađamo, ali to su gluposti... Ne razvodiš se zbog jedne ružne reči, poruke ili bilo čega... Tako da je sa Markom i njegovom ženom sve u redu - rekao je on za "Grandonline".

Pink.rs

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE