NaDlanu.com

BLOKIRAO SAM JE NA SVIM MREŽAMA ČIM SAM IZAŠAO IZ RIJALITIJA: Anđelo Ranković prekinuo svaki kontakt sa Sanjom Stanković (VIDEO)

Pre 5 sati | Komentari (0)

Sanja Stanković i Anđelo Ranković posvađali su se čim su se sreli. Voditelj je najavio ovaj bivši par, pa Sanju upitao šta se desilo kada je izašla i suočila sa spoljnim svetom, te da li ju je stvarno Anđelo blokirao na društvenim mrežama. - Jeste me blokirao, Moji prijatelji su me kritikovali, ali sam dobila ...

NemaZabranjenih.rs

SNIMALA SE SA FRANOM! Atraktivna voditeljka se oglasila nakon svega! VIDEO

Pre 5 sati | Komentari (1)

U jednom restoranu u Beogradu, Fran Pujas je juče uživao sa prijateljima, a među osobama koje su tom prilikom bile za njegovim stolom je bila i atraktivna voditeljka "Red TV"-a Irena Jovanović.

Alo.rs

MAJA OBJAVILA URNEBESNE FOTOGRAFIJE IZ FOTOŠOPA! Deformisala sve oko sebe, smeje joj se ceo internet!

Pre 5 sati | Komentari (0)

Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković trudi se da što bolje izgleda, pa koristi razne aplikacije i programe, zbog čega deformiše sve oko sebe.

PulsOnline.rs

Ovo je već ZABRINJAVAJUĆE: Maja u Crnoj Gori obukla IDENTIČNU HALJINU kao Koraćeva u Dubaiju, svi se KRSTE! (FOTO)

Pre 5 sati | Komentari (0)

Bivša rijaliti zvezda Maja Marinković oduševila je sve svojim izgledom, ali i odlukom da zauvek stavi tačku na odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem. Međutim, ipak, rivalitet sa Anom Korać nikada izgleda neće prestati.

Kurir.rs

ANĐELO BLOKIRAO SANJU ČIM JE IZAŠAO IZ RIJALITIJA: Rešio da prekine svaki kontakt sa Stankovićevom, ona ga spustila usred EMISIJE!

Pre 5 sati | Komentari (0)

Sanja Stanković i Anđelo Ranković posvađali su se čim su se sreli.Voditelj je najavio ovaj bivši par, pa Sanju upitao šta se desilo kada je izašla i suočila sa spoljnim ...

Pink.rs

SHVATIO SAM DA TO NIJE TO: Anđelo PROGOVORIO o vezi sa Sanjom i šta je uticalo na njihov RASKID, a onda spomenuo i Natašu Radan! (VIDEO)

Pre 5 sati | Komentari (0)

U toku je emisija "Narod pita", usledilo je prvo telefonsko uključenje, javila se Vera iz Novog Sada.

Pink.rs

PRVI SUSRET BIVŠIH PARTNERA! Sanja stigla u "Narod pita", pa NJEMU pritrčala u ZAGRLJAJ! Ovo niko nije očekivao! (VIDEO)

Pre 5 sati | Komentari (0)

Sanja Stanković i Anđelo Ranković večeras su gosti voditelja Milana Miloševića u emisiji "Narod pita".

SrbijaDanas.com

PRVI SNIMAK LICA MALE MIJE - BEZ CENZURE! Luna i Marko objavili VAŽNO SAOPŠTENJE - Molimo vas da...

Pre 5 sati | Komentari (0)

Rijaliti zvezde Luna Đogani i Marko Miljković uživaju otkad su se ostvarili u ulozi roditelja, a dokaz za to je i činjenica da su sa ćerkicom Mijom otišli na odmor.

Pink.rs

NEPRIJATNOST ODMAH NA POČETKU! Sanja otkrila sa čim se SUOČILA posle Zadruge, a onda je Anđelo prokomentarisao odluku da PREKINE SVAKI KONTAKT sa njom

Pre 5 sati | Komentari (1)

Večeras u emisiji "Narod pita" gostuju Sanja Stanković i Anđelo Ranković. Voditelj Milan Milošević je najavio ovaj bivši par, pa Sanju upitao šta se desilo kada je izašla i suočila sa spoljnim svetom, te da li ju je stvarno Anđelo blokirao na društvenim mrežama.

Informer.rs

Fran se uselio u stan BIVŠE ZADRUGARKE, priča se da su U VEZI, a ONA je otkrila ISTINU!

Pre 5 sati | Komentari (0)

Nakon što se na Internetu pojavila zajednička fotografija pevačice Sare Reljić i bivšeg učesnika rijalitija Frana Pujasa, ona je otkrila više o njihovom odnosu, kao i njenom emotivnom statusu.