PulsOnline.rs PulsOnline.rs

LEKARI HITNO UPOZORILI TRUDNU MILJANU na veliku opasnost: "Dete može imati DEFORMITET!"

LEKARI HITNO UPOZORILI TRUDNU MILJANU na veliku opasnost: "Dete može imati DEFORMITET!"

Foto: PulsOnline.rs

Javnost danima bruji o iznenadnoj trudnoći Miljane Kulić, koja čeka bebu sa Lazarom Čolićem Zolom, a poznato je da se njena majka surovo protivi tome.

Marija Kulić je čak obavila razgovor sa Miljanom pred milionskim auditorijumom, te joj je rekla da ne dolazi u obzir da rodi Zoli bebu, što je nju šokiralo i prekinula joj je vezu.

Marija je odlučila da se definitivno odrekne Miljanine trudnoće, te je istakla na Instagramu da ona neće čuvati njeno drugo dete, kao što je bio slučaj sa prvim sinom Željkom Kulićem.

Na Instagram profilu Marija je objavila prepisku sa nepoznatom osobom kojoj je poručila da zbog zdravstvenog stanja nije više u mogućnosti da se time bavi i da je ona pored unuka, izvela i tri ćerke na put, te da one sada same odlučuju o svom životu.

- Kako meni da se neko sveti, neću ja da rađam, niti da ga čuvam. ja sa tom trudnoćom nemam nikakve veze. Očuvala sam tri ćerke i unuka, a druge koje rađaju neka čuvaju. Ja više nisam u mogućnosti zdravstveno! Tri operacije, 30 zračenja i tri hemioterapije i to bi bilo to od mene. Nemam nikakve veze ni sa trudnoćom, ni sa detetom - napisala je Marija na Instagramu.

Doktori tvrde da je izneti trudnoću sa trombom u Miljaninom stanju veoma rizično, kao i da sam porođaj može biti fatalan. Za nju je svaka anestezija opasna, ali je ona odlučna da rodi Zoli dete, po cenu sopstvenog života:

- U ovakvom stanju Miljana ne bi smela da rodi dete, trudnoća je jako rizična. A lekovi koje pije mogu da izazovu deformitete kod bebe. Nju niko ne može da natera da uradi ki*etažu, koja bi bila jedino ispravno rešenje u ovom slučaju - govori za Svet doktor čije je ime poznato pomenutoj redakciji.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE