SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

"Šta da kažem? Iznenađen sam..." Anđela Đuričić pre ulaska u Elitu 8 hladnokrvno ostavila ovog divnog dečka

"Šta da kažem? Iznenađen sam..." Anđela Đuričić pre ulaska u Elitu 8 hladnokrvno ostavila ovog divnog dečka

Foto: SrbijaDanas.com

Držao je kao malo vode na dlanu.

Prošle noći Anđela Đuričić je u razgovoru sa ostalim ukućanima otkrila da je pred ulazak u "Elitu 8" bila u vezi, te da je pre ulaska u rijaliti odlučila da raskine vezu sa momkom koji ju je držao kao malo vode na dlanu.

- Bilo je, završilo se... Ne mogu da vraćam, da mogu ne bih. Nema tu ništa dobro. Ja njega ne pamtim ni po čemu lošem, samo dobrom... Imali smo dve svađe. Samo ovog ne mogu, on je zaista sve ono što sam rekla. Sad sam imala divnog dečka, ali nije išlo... U super smo odnosima - govorila je Anđela.

- Je l' si posle toga igrala sa njim tiktok mečeve? - pitala je Miljana.

- Nikad - odgovorila je Anđela.

Podsetimo, Anđela je u široj javnosti ostala upamćena po turbulentnoj vezi sa Zvezdanom Slavnićem, koji je nedavno progovorio o njoj i otkrio svoju stranu priče o njihovoj vezi i raskidu.

- Šta da kažem? Malo sam iznenađen ovim dešavanjima, nisam očekivao da ću da budem ovako uključen u taj projekat, iako nisam. Juče sam na RED televiziji, tako da sam tamo malo opširnije rekao o svemu tome...Iskreno, iznenadilo me je najviše što je uopšte počela sa mnom ceo taj rijaliti, jer kada je govorila: "To je moja najveća greška", sve što je izgovorila, baš zato sam i bio da demantujem te stvari. Ne sada da sam ja bio cvećka, ali to što je ona rekla to nije tačno i ne postoji, sve što je rekla ona je radila meni, a ne ja njoj, tu sam da kažem ono što jeste i da iznesem dokaze. Posle tog njenog raskida je ona mene uhodila, hajde neću da kažem uhodila, ali je tražila od mene taj razgovor - rekao je Zvezdan za Pink.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE