SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Terzu razapeli zbog preljube: "Odronu, ne misliš na trudnu Milicu" Zadrugar osuo drvlje i kamenje po Sofiji - haos u Beloj kući

Terzu razapeli zbog preljube: "Odronu, ne misliš na trudnu Milicu" Zadrugar osuo drvlje i kamenje po Sofiji - haos u Beloj kući

Foto: SrbijaDanas.com

Uroš ne može da veruje šta je Bora priredio trudnoj verenici.

Danima se u Beloj kući šuška o odnosu Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević. Mnogi su primetili da oni flertuju i da su prešli granicu prijateljstva, iako su oni tvrdili da su samo drugari.

Međutim, noćas tokom žurke su se poljubili i Terza je prevario trudnu verenicu, Milicu Veličković. Milicu je ovo potreslo, pa je podelila snimak njegovog poljupca sa Sofijom i njegovo ponašanje je okarakterisala kao jezivo.

Uroš Stanić je pokušao da mu "otvori oči" šta je učinio, pa je ušao u žestok verbalni sukob sa Terzom.

- Bude mi jako krivo kada pomislim na Milicu, ne mariš za njeno drugo stanje, žena je u sedmom mesecu - govorio je Uroš.

- Pozdrav za tvog tatu - rekao je Terza.

- Idi sada sa svojom ljubavnicom, istresi se jer za to ljubavnice i služe. Ti si preljubnik koji vara svoju trudnu ženu, ovo je jedan klasičan ober preljubnik koji nema ljudskost, empatiju... - rekao je Uroš.

- Ti si rasturio brakove, j**ao si se sa oženjenim muškarcima i j**ao te je poznati glumac koji će te tužiti, a to si ti pričao - rekao je Terza.

- Ne vataj me za d**e, evo ti ljubavnica, ona pristaje na to... Hoćeš tako i Milici da govoriš: "napolje, napolje" kada bude ušla u stan - rekao je Stanić.

- Mi ne rasturamo ništa - rekao je Terza.

- Vi ste odroni - rekao je Uroš.

Uroš je nastavio da ih prati kroz Belu kuću i da ih proziva.

- Blamu jedan, pokrij se ušima. U mišju rupu i ti i ona, verujem u sud naroda. Ljubavnica koja rastura vezu, bludnice jedna. Zamisli ti da si trudna, kako bi se osećala da tebi neko to radi - govorio je Uroš.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE