SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Milica Mitrović se oglasila dva dana pre početka - po prvi put pokazala kako zapravo izgleda "Farma"

Milica Mitrović se oglasila dva dana pre početka - po prvi put pokazala kako zapravo izgleda "Farma"

Foto: SrbijaDanas.com

Rijaliti "Farma 8" počinje sa emitovanjem u petak, 27. septembra, u 20 časova, na televiziji "Narodna", kada će se novi takmičari useliti na imanje u Šimanovcima.

Dugo iščekivani projekat ružičaste televizije broji sitno do zvaničnog početka emitovanja na još jednom Pinkovom kanalu.

Rano jutros, takmičari su imali sistematski pregled, a pre samo nekoliko minuta oglasila se i Milica Mitrović, um koji stoji iza ovog zahtevnog zadatka.

Ona je putem svog Instagram profila pokazala delić imanja u Šimanovcima gde će takmičari boraviti tokom "Farme".

Mitrovićeva, očekivano, nije prikazala previše detalja, što je i razumljivo s obzirom na to koliko se ceo proces držao u tajnosti, ali je svakako bilo dovoljno da apsolutno svima zagolica maštu.

Mnoge ličnosti koje će se useliti u osmu sezonu "Farme" poznate su publici iz TV formata "Parovi", "Zadruga" i "Elita".

Nikola Lakić, Boban Bašanović, Nataša Marković, Aleksandra Stanišić, Kiki Nikolić poznata kao Kiki Star, Ognjen Ravić pevač, Predrag Peca Lazić, Mima Bazalak, Aleksandra Babejić, Kristijan Golubović i Maja Nikolić koja će biti veliko iznenađenje i u rijaliti će ući helikopterom!

Spekuliše se da će na imanje ući i inspektorka Lili, Ivana Šašić, Andrea Anđelković, Elena i Nikola Despotović, Marija Al Rawashdeh, Sneža Kušadasi, Jelena Golubović i drugi.

Najveće iznenađenje je Kiki Nikolić poznatija kao Kiki Star, koja se proslavila u rijalitiju "Parovi".

Kiki je transrodna osoba i sve je iznenadila novim izgledom. Nakon operacije smanjenja želuca u Turskoj, tačnije u Izmiru, koju je obavila 2023. godine, Kiki je drastično smršala.

Ekipa portala Srbija Danas tokom današnjeg dana bila je ispred ustanove u kojoj su vršeni lekarski pregledi budućih takmičara "Farme 8".

Podsećamo, iako se se sve krije u tajnosti i još uvek nije poznato ko će sve voditi rijaliti, Dušica Jakovljević je otkrila da će biti deo ovog velikog projekta.

- Vodiću oba rijalitija, ne znam da li je to trebalo da kažem... Eto, ekskluziva - rekla je Jakovljevićeva nedavno, a kako će uspeti da vodi oba rijalitija saznaćemo vrlo brzo.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE