PulsOnline.rs PulsOnline.rs

Goca i Teodora Džehverovič očajne zbog Adriane i Save: "Nije mi dobro, tešimo jedna drugu..."

Goca i Teodora Džehverovič očajne zbog Adriane i Save: "Nije mi dobro, tešimo jedna drugu..."

Foto: PulsOnline.rs

Sin Gordane Goce Džehverović, koju gledamo svake srede u "Eliti" i brat pevačice Teodore Džehverović, iznenada se odselio iz Srbije sa ženom Adrianom i ćerkom Doroteom.

- Joj, sine, nije mi dobro. Sava nam je otišao, spakovali kofere i otišli, bukvalno preko noći. Još ne možemo Teodora i ja da dođemo sebi. Iznenadna odluka, dobra prilika, to nisu mogli da propuste. Otišli su sa bebicom u Dubai da žive i rade. Mi smo navikli na njega, on nam je nekako ta muška figura u porodici uvek bio, osloni se čovek na njega, kako ćemo bez njega, ne znam, teško nam je - izjavila je Gordana.

Bliskost njene dece dokazuje činjenica da su kupili stanove jedan do drugog i da sam rastanak teško pada Teodori.

- Odoh posle kod Teodore da se malo tešimo, oni su bili vezani, stan do stana živeli. Nedostajaće nam svo troje. Sava će raditi u jednoj agenciji za nekretnine, Adriana će čuvati bebu, ne brinem se, snaći će se, ali mnogo mi nedostaju.

Podsećanja radi, veza Save i Adriane bila je žestoko komentarisana zbog razlike u godinama jer su započeli vezu kad je ona imala 14. godina, a on 29.

O vezi sina i tada maloletne snajke, Savina majka Goca Džehverović navela je jednom prilikom kako je odmah svog sina posavetovala da on ode kod njenih roditelja i kaže im kako stvari stoje.

- Budući da subotom i nedeljom ne radi, ode tamo kod nje i roditelja. Kad se mala zaljubila, mama je to znala, ona ih je podržavala. Kad su krenuli mama je podržavala. Međutim, ja sam rekla da ide da porazgovara sa njenim ocem i on otišao i pokucao na vrata - pričala je Goca Viktoriji tokom svog boravka u "Zadruzi".

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE