SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Odrađena magnetna rezonanca: Samir Ramović ponovo hospitalizovan nakon transplatacije bubrega - stanje rijaliti učesnika vrlo ozbiljno

Odrađena magnetna rezonanca: Samir Ramović ponovo hospitalizovan nakon transplatacije bubrega - stanje rijaliti učesnika vrlo ozbiljno

Foto: SrbijaDanas.com

Bivši učesnik "Elite" lično je objasnio o čemu se radi.

Bivši učesnik rijalitija "Elita 7", Samir Ramović, koji je nedavno bio podvrgnut transplantaciji bubrega u Turskoj, ponovo se suočava sa zdravstvenim problemima.

Samir je obavestio svoje pratioce na Instagramu da je, zbog komplikacija nakon operacije, ponovo primljen u bolnicu.

Prema njegovim rečima, trebao je da otputuje za Podgoricu, ali su se komplikacije isprečile, pa je bio primoran da ostane na lečenju. Iako naglašava da stanje nije ozbiljno, otkrio je da su lekari tokom pregleda primetili nakupljanje limfe oko presađenog bubrega, zbog čega mu je preporučena dodatna medicinska procedura kako bi ubrzao oporavak.

- Dragi moji, mnogi me pitaju kada ću kući, pa evo i odgovora za sve. Jutros smo ujak i ja imali let za Podrogoricu, međutim ja sam ponovo hospitaliziovan. Ništa nije strašno, dešavaju se ovakve stvari. U sklopu kontrolnog pregleda rađen je i ultrazvučni, i tada je uočena određena bespotrebna količina tečnosti oko bubrega koja se zove limfa. Ustanovljeno je i da je i nakon skidanja katetera nastavila da curi. Prvobitna ideja je bila da se ponovo stavi kateter i da se izdrenira linfa. Pred samu intervenciju odrađen je još jedan ultrazvučni pregled i ustanovljeno je da ipak nije potrebno staviti kateter ' napisao je i nastavio:

- Odrađena je magnetna rezonanca i doneta je odluka da se danas ugradi stent u urinarnom kanalu pomoću kog će se eliminisati linfa iz organizma. Stent će biti uklonjen nakon par nedelja.

- Hvala vam na brizi i velikom interesovanju. Nema mesta panici, sve će biti u redu i idemo dalje. Ujak se odlično oporavlja, hvala Bogu i danas će, nakon 23 dana, ponovo biti u Podgorici sa svojim ćerkama i ostatkom rodbine - završio je Ramović.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE