PulsOnline.rs PulsOnline.rs

RAŠČEREČIO NA KREVETU! Učesnici "Farme 8" demonstrirali INTIMNE POZE pred svima (VIDEO)

RAŠČEREČIO NA KREVETU! Učesnici "Farme 8" demonstrirali INTIMNE POZE pred svima   (VIDEO)

Foto: PulsOnline.rs

Nikola Jovanović, poznatiji javnosti kao Conjo, nije običan zabavljač - on je pravi "kralj humora", kako navode ostali takmičari ali i mnogi pratioci rijaliti formata "Farma 8"

Njegove izvedbe u rijaliitju "Farma 8" su toliko urnebesne da su neki od prisutnih cimera završili u suzama od smeha. Tokom jednog nastupa na imanju, Conjo je izveo svoje klasične komične bravure, ostavljajući publiku u potpunom transu.

Jedan od najupečatljivijih trenutaka bio je kada je Conjo bacio učesnicu Kiki Star na krevet kako bi joj demonstrirao svoju omiljenu intimnu pozu. Ova neočekivana akcija izazvala je niz nepredvidljivih reakcija, stvarajući urnebesan haos među prisutnima.

- Lezi dole da ti pokaže Conjo kako u*eruje - rekao je Conjo.

- Jao, ti majke mi nisi normalan, ajde malo da zaigramo jedan dens - rekla je Kiki.

- Ma, ajde bre lezi dole da ti pokažem kako se radi posao, sad ću da te nag*zim da vidiš šta je pravi muškarac - dodao je Conjo.

Nikola Lakić, takođe prisutan u spavaćoj sobi gde se sve odigravalo, otkrio je jednu neobičnu tajnu vezanu za Conja. Naime, Lakić je otkrio da Conjo koristi preparat za kosu umesto dezodoransa. Na ovo otkriće, Conjo je odgovorio na svoj prepoznatljiv način, izazivajući još više smeha svojim opuštenim stavom.

- Ljudi, je l' možete vi da verujete da Conjo prska lak za kosu ispod pazuha kao da je dezodorans - rekao je Lakić.

- Ma, otkud ja to znam, vidiš da izgleda kao dezodorans bitno je da lepo miriše - rekao je Conjo

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE