Pink.rs Pink.rs

Stavio si dvorsku ludu na mesto kraljice: Luka sasuo Terzi i Sofiji sve u lice, Mića im očitao brutalnu lekciju! (VIDEO)

Žestoko do samog kraja!

Stavio si dvorsku ludu na mesto kraljice: Luka sasuo Terzi i Sofiji sve u lice, Mića im očitao brutalnu lekciju! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

U toku su "Nominacije", a takmičari večeras biraju između Sofije Janićijević i Borislava Bore Terzića. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Lepom Mići.

- On je prevario verenicu i upropastio vezu koja je za mene bila nikakva. Ona ako sad pokaže moralne kodekse ona će da izađe iz veze. Da li ćemo da podržimo propalu vezu ili neku koja nema hrabrosti? Ja bih uvek podržao odnos koji će biti dobar, nego neki koji ne valja. Normalno da je Milica povređena, to ne treba da ponavljam i skupljam poene u narodu. Ja sam rekao da ću da podržim ako me ubede da je veza kakvom je predstavljaju. Svaki s*ks je najava deteta, a kad se dođe do toga onda kuku. Došli ste do toga da ceo region priča o tome, a vi se opet j*bete... Borino vređanje je katastrofa. On ima pravo da voli, ali ne rečima, nego pričom. Sad malo da ga pohvalim, on je iz domaćinske kuće, spreman da je založi vatru, opere, skuva. On sve može da radi, nikad nisam sumnjao u njega. Mislim da je njegova trajna karaktera osobina da je on švaler, jedino ako ga neka ljubav ne obori s nogu. Što se tiče dame, ti si devojka za koju sam čula da ganja milione. Mislim da su vas povezače druge stvari, mentalitet i prostor sa kog dolazite. To uradi prirodna selekcija. Mislim da nisi proračunata, jer da jesi ovo ne bi uradila. Ja sam ti pet puta govorio neke stvari, ali me ništa nisi poslušala. Ona je kao kamen, na neki način se ogradila. Ovde je jedini krivac Terza. Terza treba da sedne i razmisli, ostavljam Sofiju - rekao je Mića.

Stavio si dvorsku ludu na mesto kraljice: Luka sasuo Terzi i Sofiji sve u lice, Mića im očitao brutalnu lekciju! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Nakon njega nominovao je Luka Vujović.

- Uzvraćaš Bebici koji poznaje Milicu i ima pravo da reaguje tako, kao što bi za tebe da si napolju. Ja ti želim da budeš dobar otac, pogotovo nakon ovog udarca koji ti se desio i ljudi koji su ti bili na veridbi, a rekli ti sve najgore. Milici si napravio lošu stvar, ali si sebi napravio goru ako se ispostavi da imaš probleme da vidiš dete. Sve i da ne budeš sa tom osobom, bitno je da imaš poštovanje, a to ćeš moći kroz ljubav prema tom detetu. Mi muškarci težimo da postanemo kraljevi i imamo kraljevstvo, pa biramo kraljicu. Ti si prevario, imao si dvorske lude, a ove sezone si dvorsku ludu stavio na mesto kraljice i svoje kraljevstvo si izgubio. Odlučio si se za nešto, treba da podginete glave. Što se tiče Sofije, mlada si devojke i našla si se u nezgodnoj situaciji. Moraš da budeš svesna trenutne situacije. Ako ga voliš idi sa njim do kraja kroz ratove. Ako su imali katastrofa vezu to je ljubav, borba. To ako uspemo to je bezuslovna ljubav jer tebe ne mogu da povredim jer tako sebe povredim. Kad bi se vratio ženi to bi bila prava ljubav. Ostavljam Sofiji, voleo bih da Terza ima 0% - govorio je Luka.

Izvor: Pink.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE