SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Učesnice "Elite" OVO su jedva dočekale: Kada su videle otvorena vrata pohrlile glavom bez obzira - Anđela Đuričić zauzela prvo mesto

Učesnice "Elite" OVO su jedva dočekale: Kada su videle otvorena vrata pohrlile glavom bez obzira - Anđela Đuričić zauzela prvo mesto

Foto: SrbijaDanas.com

Nedelja je dan posvećen ovome.

Takmičarke "Elite" jedva su dočekale ovo nedeljno jutro, jer je to dan rezervisan za njihovo sređivanje. Čim se otvorio salon one su se uputile na doterivanje.

Anđela Đuričić i Teodora Delić ovog puta bile su prve na redu, ali ne sumnjamo da će salom svakako biti krcat u neko skorije vreme.

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz od samog početka "Elite" privlače pažnju, a ni mesec dana nakon oficijalnog starta sezone društvene mreže počele su ga "gore".

Tokom prošle noći Marinković je odgovarao na pitanja novinara, među kojima je prvo bilo pitanje Darka Tanasijevića.

- Kako ide s Anđelom? - upitao je Darko.

- Ide nekako. Sve više me privlači - istakao je Gastoz.

- Rekao si da je Anđela devojka koja je puna ljubavi. Njeni bivši momci su tvrdili suprotno, dok ti to sada govoriš - istakao je Darko.

- Ona kada voli, deluje mi kao da je svoja i da gleda samo tu osobu. Puna je ljubavi, ja to vidim i znam - rekao je Gastoz.

- Kako je biti u Anđelinom zagljaju? Ona ti je dopustila tokom igrice "istin-izazov" da je zagrliš - kazao je Darko.

- Lepo, ali ja želim jači, iskreniji, topliji i duži zagrljaj. Iskreno, smeta mi nekad kad prođe pored mene i onda se ne osećam lepo. Željan sam toga da nam bude lepo i nada se da će nam biti lepo. Šetam se ko upišani ćuran po kući kad nije u prostoriji, čekam nju, a ona me ni ne pogleda. Ne mogu da verujem da mi to radi - istakao je Gastoz.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE