SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

"Džabe, ne možeš da imaš dete" Zbog ovih reči Ša poludeo, obezbeđenje moralo da ga drži da ne posrne (VIDEO)

"Džabe, ne možeš da imaš dete" Zbog ovih reči Ša poludeo, obezbeđenje moralo da ga drži da ne posrne (VIDEO)

Foto: SrbijaDanas.com

Velika porodica je sve o čemu je maštao...

Tokom noći, odvijala se sad već tradicionalna, popularna Mićina igra istine, koja je izazvala napetu atmosferu među učesnicima. Nenad Aleksić Ša i Aca Kockar našli su se u žestokom sukobu, razmenjujući uvrede koje su dostigle vrhunac.

U jednom trenutku, tenzije su se toliko pojačale da je Aca nasrnuo na Ša, zbog čega je obezbeđenje moralo da interveniše kako bi sprečilo dalju eskalaciju sukoba.

- Klošaru jedan, ovde si još nedelju dana za džabe i onda pedala. Ti možeš da promovišeš samo tvoju nakaradnu facu klempavu i buljavu, je*aćemo te moj burazer i ja - rekao je Ša.

- Znaš koga znam sa fontane sve, je*ačemo ti majku svi, nark*mančino jedna raspala. Ajde dođi jajaro jedna da ti pokažem ko si -rekao je Kockar.

- Nakazo, je*em ti mamu ku*rvu, na sred fontane ću te razvući kao pi*ku. Plakaće ti tvoja mama na mom ku*cu klošaru raspali. Pitaj ženu ko je napunio - dodao je Ša.

Kako ovo očigledno nije bilo dovoljno ni jednom ni drugom, Bosanac i Ša nastavili su prepiranje u dvorištu Bele kuće.

- Propišaćeš krv ološu jedan raspali, žena ti je ku*va i mama isto. Ja sam ti ka*ao ženu, punio sam ku*vu, moli Boga što pre da ideš i plaši se od mene ološu jedan - rekao je Ša.

- Druže 50 godina imaš a ni kučeta ni mačeta, majmune jedan raspali, ti ćeš nekoga da je*eš ali džabe kad ne možeš da imaš dete -rekao je Aca.

- Ja imam ono što ti misliš da je tvoje, je*ao sam ti ženu ku*vu. Još si pe*er slao si poljupce Urošu. Nosati, iščupaću ti taj nos, ode ti on u potiljak -rekao je Ša.

Videlo se koliko su ove Bosančeve reči povredile Nenada, s obzirom na to da već dugo mašta o tome da ima porodicu, koju je planirao i sa bivšim suprugama Ivanom i Vanjom, kao i sa Tarom Simov.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE