PulsOnline.rs PulsOnline.rs

"Žene su došle da se porode, a ne da ih neko ponižava!" Prisutni u Narodnom frontu zgađeni ponašenjem Marije i Miljane Kulić

"Žene su došle da se porode, a ne da ih neko ponižava!" Prisutni u Narodnom frontu zgađeni ponašenjem Marije i Miljane Kulić

Foto: PulsOnline.rs

Rijaliti zvezde Miljana i Marija Kulić napravile su pravi skandal danas u porodilištu "Narodni front".

Miljana Kulić je jutros imala zakazanu intervenciju u porodilištu "Narodni front", koja je odložena na njeno insitiranje.

Iako je došla u dogovoreno vreme na prekid trudnoće i obavila pripremu, kada je lekar trebalo da odradi proces Kulićeva je dramila i zahtevala da joj dođe majka.

Posle sat vremena Marija Kulić je stigla i tada je nastao pravi haos. Doktori nisu mogli da je obuzdaju, pa su je uputili u savetovalište gde je tek nastao cirkus.

Marija Kulić je bila ljuta kao ris i zapretila je ćerki šamaranjem, a Miljana je ponavljala da mora da odloži intervenciju. Neraspoložene su izašle iz institucije, dok je osoblje ostalo u šoku zbog neprimerenog ponašanja.

- Bilo je jako napeto, nekulturno i krajnje neprimereno. Tu su žene koje su došle da se porađaju, a ne da slušaju kojekakve uvrede, vređanje i ponižavanje. Marija ćerki govori "pačavro", baš ružno izgleda to kad se majka i ćerka svađaju. Razumem da Miljana ima zdravstveni problem, ali onakvo ponašanje je zaista zabrinjavajuće - ispričao je izvor koji se tom prilikom zadesio na licu mesta.

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE