SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

"Napravila je advokate budalama" Marija pobesnela jer je Miljana povukla tužbu - dala dozvolu Terzi da je urniše u rijalitiju

"Napravila je advokate budalama" Marija pobesnela jer je Miljana povukla tužbu - dala dozvolu Terzi da je urniše u rijalitiju

Foto: SrbijaDanas.com

Ne može da veruje šta je njena ćerka odlučila na suđenju.

Miljana Kulić i Borislav Terzić Terza danas su napustili "Elitu" zbog zakazanog suđenja.

Naime, Miljana je prošle godine tužila Milicu Veličković i Terzu zbog uvreda, ali su po svemu sudeći Borislav i ona ispeglali odnose, pošto su u čekaonici sedeli zagrljeni, dok se iščekivao dokazak njegove trudne bivše verenice.

Trudna Milica se nije pojavila na zakazanom ročištu, a kako prenosi "Pink.rs" u sudnici je Miljana odustala od ove tužbe.

Miljanina majka, Marija Kulić, je besna zbog ove njene odluke. Ona se oglasila putem Instagrama i jasno je iznela svoj stav.

- E sada, Terzo, s obzirom da je Miljana povukla tužbu na sudu protiv tebe, zbog reči z****u te, a nju tuže svi i niko ne povlači, ti slobodno sada čupaj, šutiraj, vređaj, psuj, preti non-stop. Biće nam drago i uživaćemo u tome. Advokate koje je angažovala je napravila budalama - napisala je Marija.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE