SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Miljana Kulić progovorila o bolnoj istini prekida trudnoće, spomenula i Zolu "Mama ga je molila da dođe, htela je da mu plati put"

Suza suzu stiže!

Miljana Kulić progovorila o bolnoj istini prekida trudnoće, spomenula i Zolu "Mama ga je molila da dođe, htela je da mu plati put"

Foto: SrbijaDanas.com

Suza suzu stiže!

Miljana Kulić nedavno je otkrila da ponovo očekuje dete sa Lazarom Čolićem Zolom. Iako je isprva bila odlučna da trudnoću zadrži, suočila se s dilemom zbog neslaganja svoje majke Marije, različitih saveta lekara, kao i Zoline reakcije koja nije ispunila njena očekivanja.

Juče je napustila rijaliti "Elita" i posetila ginekološku kliniku, gde je donela konačnu odluku o prekidu trudnoće. Kiretaža je obavljena juče, što je četvrti put da se Miljana odlučila na ovaj korak, saznaje Pink.rs.

Miljana se ubrzo vratila u Belu kuću, a onda je u suzama podelila sa cimerima ovo četvrto bolno iskustvo. Nije mogla da ne spomene Zolu koji ju je i ovoga puta povredio svojom, kako kaže, nemarnošću.

Sa Aleksandrom Nikolić i Sandrom Obrenović razgovarala je u pušaoni, a u jednom momentu Aleksandra joj je skrenula pažnju da mora da bude jaka zbog Željka.

- Imaš dete, hvala Bogu živo, zdravo i pravo, Ovako bi ga možda izgubila za tri dana. Neki ljudi ne zaslužuju da imaju decu - rekla je Aleksandra.

- Da se moja mama ponižava, rekla mu platiću ti taksi, da dođeš i da popričate - rekla je Miljana.

- Nema stida, ni srama, nula empatije - rekla je Sandra.

- Rekao je ja da čuvam dete, a on ko zna. Rekao mi šta ti meni garantuješ? Znaš koliko mi je majka plakala, tata popio lekove za smirenje - rekla je Miksi.

- Njihova si, j*bote. Umesto da bude srećan da ima dete, on se tako ponaša - kazala je Aleksandra.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

ICA

11.10.2024 u 08:45h

ŠTA REĆI, KURVA MILJANA RADI PO DIREKTIVI KURVE ŠEFICE. ŠTO VIŠE UBIJENI BEBA KURVE MILJANA I MAJKA MARIJA DOBIJU VIŠE NOVCA. KURVI ŠEFICI SE POVEĆAVA GLEDANOST TAKO DA SVE TRI PROFITIRAJU. DRŽAVA TREBA REAGOVATI I SPREČITI UBIJANJE NE ROĐENI BEBA ZARAD PROFITA OVA TRI MONSTRUMA.

Dara

11.10.2024 u 08:07h

koliko ova laze Bozeeeee

Aca

11.10.2024 u 08:00h

Da beeee... ZASTAVAAAAAA

NE PROPUSTITE