SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

"Odvratna si i blamantna" Prvi razgovor Anđele i Gastoza otišao u lošem smeru - oboje besni kao furije, bacaju otrovne strelice

"Odvratna si i blamantna" Prvi razgovor Anđele i Gastoza otišao u lošem smeru - oboje besni kao furije, bacaju otrovne strelice

Foto: SrbijaDanas.com

Ne pronalaze zajednički jezik.

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz danima su u svađi. Iako su mnogi mislili da će ozvaničiti njihov odnos i uploviti u vzu, desio se preokret i Anđela se naljutila na Gastoza.

Gastoz joj danima nije prilazio, a onda je noćas odlučio da načini prvi korak. Gastoz je od fanova dobio gomilu poklona, među kojima su piće i slatkiši i to je rešio da podeli sa Anđelom. Međutim, način na koji je to učinio samo je pogoršao njihov narušeni odnos.

Besno je odneo slatkiše u spavaću sobu i bacio ih pred Anđelu, izazvavši njeno zaprepašćenje. Anđela je ostala u neverici, ne shvatajući šta je želeo da postigne ovakvim gestom. Besna zbog njegove provokacije, požalila se Ani Spasojević.

Gastoz je kasnije ponovo prišao Anđeli i zamolio je da mu da da otvori vino i da se opuste na žurci. Anđela mu je otvoreno rekla da joj se nije dopao način na koji joj je doneo poklone.

- Gde je flaša - pitao je Gastoz.

- Kakva crna flaša? Ako si me zbog zoga zvao, nije u kući. Mene je jako blam onoga što si uradio - rekla je Anđela.

- Nekad i ja ne reagujem racionalno, ajde molim te da otvorimo flašu - kazao je Gastoz.

- Stvarno si ispao odvratan - odbrusila je ona.

- I ti si odvratna i blamantna, ajde da otvorimo. Daj da popiješ vino - rekao je on.

- Jako me je blam kako si to doneo kod mene. Uvalio si me u problem - rekla je Đuričićeva.

- Isti smo - zaključio je on.

Zajedno su otišli u radionicu i uzeli su flašu crnog vina. Gastoz nije znao kako će otvoriti flašu jer nije imao otvarač za vino, Međutim, ubrzo se snašao, a onda je otišao u kazino i priredio je Anđeli ugođaj za pamćenje. Sipao joj je vino i potrudio se da joj ulepša veče.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE