SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Paklena osveta za Sofiju: Ulazi u rijaliti da joj preotme Terzu i ima samo 24 časa za to - veliki povratak bivše zadrugarke i to sa specijalnim zadatkom?

Paklena osveta za Sofiju: Ulazi u rijaliti da joj preotme Terzu i ima samo 24 časa za to - veliki povratak bivše zadrugarke i to sa specijalnim zadatkom?

Foto: SrbijaDanas.com

Ovaj ljubavni trougao će se uskoro dodatno zakomplikovati?

Nakon samo nekoliko dana provedenih u rijalitiju "Elita 8", Monika Stanojkova napustila je imanje zbog najmanjeg broja glasova publike. U razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, podelila je svoje utiske i priznala da je već razmišljala o izlasku.

Kada je ulazila u "Elitu" Monika je priznala da je u vezi sa oženjenim muškarcem. Kada je napustila rijaliti, otkrila je da se nada da je on i dalje čeka i da će nastaviti gde su stali.

Međutim, čini se da su se stvari preokrenule, jer Monika sada želi da se vrati u "igru" kako bi preuzela Borislava Terzića Terzu od Sofije Janićijević, tvrdeći da bi joj za to trebalo samo 24 sata.

Monika je tokom lajva odgovarala na mnogobrojna pitanja i komunicirala je sa svojim pratiocima. Bivša zadrugarka je izrazila želju da pregovara sa produkcijom i da ponovo uđe u rijaliti.

- Naravno da, kada bih ušla, otela bih Terzu od Sofije za 24 sata, sigurno bih se potrudila. Ja nisam lažni moralista, ja bih rekla da bih bila sa njim i sad kažem, mislim da bih mu se energetski više svidela od Sofije. Imala bih više empatije za trudnu Milicu, ali da bi mi smetalo što je ona trudna, ne bi - rekla je Monika u svom lajvu.

Borislav Terzić Terza i Sofija Janićijević trenutno su glavna tema u rijalitiju. Terza je ostavio trudnu Milicu Veličković i upustio se u vezu sa Sofijom. Tu se nije zaustavio sa povređivanjem trudne bivše verenice, već je počeo da iznosi prljav veš iz njihovog odnosa i da je blati.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE